Ολυμπιακός: Δεν παίζει με Παναθηναϊκό, μαζί με τον κόσμο του στην Αδριατική ή στην Α2

68

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr  αποφάσισε να μην υποχωρήσει σε όσα διεκδικεί και δε θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος στο πλευρό της ακόμη και στην Α2.

Μπορεί αρκετός κόσμος να μην πίστευε το «μέχρι τέλους» που φώναζε από τον Φεβρουάριο ο Ολυμπιακός, ωστόσο οι Πειραιώτες δεν κάνουν πίσω και δε θα παίξουν με τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ.

Η ΚΑΕ είχε αποφασίσει τη συγκεκριμένη κίνηση ανεξαρτήτου κόστους, όμως θεωρεί πως η ομάδα ανήκει στον κόσμο της πρώτα από όλους.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στο συνέδριο της Θύρας 7 όπως σας αποκάλυψε το gazzetta.gr και ύστερα από αρκετή συζήτηση αποφασίστηκε να μην παίξει η ομάδα με τον Παναθηναϊκό.

Με ομόφωνη απόφαση ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει τον αγώνα που έχει ξεκινήσει και σε αυτή την πορεία θα έχει στο πλευρό του και τους οπαδούς του.

Άπαντες συμφώνησαν στη συμμετοχή της ομάδας στην Αδριατική Λίγκα για τα επόμενα 2-3 χρόνια, αλλά ακόμη κι αν για δικούς τους της λόγους, η συγκεκριμένη διοργάνωση αρνηθεί υπάρχει και η επόμενη μέρα.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται μόνο στην Euroleague ενώ θα συμμετέχει με έφηβους κυρίως (και κάποιους άντρες της πρώτης ομάδας με μικρό χρόνο συμμετοχής) στο πρωτάθλημα της Α2.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here