Ο Αλέξης Κούγιας ενδέχεται να αναλάβει τη Δόξα Δράμας, όπως έκανε γνωστό η πλευρά του ερασιτέχνη των «μαυραετών»

3126
Ο Αλέξης Κούγιας ενδέχεται να αναλάβει τη Δόξα Δράμας, όπως έκανε γνωστό η πλευρά του ερασιτέχνη των «μαυραετών».

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε πρόσφατα γνωστό πως θα εμπλακεί στον Ηρακλή, όμως ακόμη δεν έχει «κλειδώσει» κάτι με τον Γηραιό. Την ίδια στιγμή όμως φαίνεται πως ενδέχεται να ασχοληθεί και με τη Δόξα Δράμας, αφού η πλευρά του ερασιτέχνη της ανακοίνωσε πως γίνονται σχετικές επαφές.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Είναι δεδομένο ότι η χρονιά για τη Δόξα Δράμας τελείωσε με θετικό πρόσημο.

Είναι επίσης αναμφίβολο ότι η Διοίκηση της ομάδας χτίζει τη νέα χρονιά με ενέργειες που ξεκίνησαν εδώ και καιρό.

Στο πλαίσιο αυτών των προσπαθειών ο Πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Περσίδης έχει έρθει σε επαφή εδώ και καιρό με τον κορυφαίο ποινικολόγο Αλέξη Κούγια.

Στο πρώτο γύρο διερευνητικών επαφών που έγιναν στην Αθήνα αλλά κατόπιν και στη Δράμα στο πλαίσιο της πρόσφατης επίσκεψής του ο κ. Κούγιας περιηγήθηκε στο ιστορικό γήπεδο και τα γραφεία της ομάδας και συναντήθηκε με φίλους από τα παλιά.

Αγκαλιάστηκε από όλο τον κόσμο και η φήμη για πιθανή εμπλοκή του στα διοικητικά της Δόξας σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις των Δραμινών φιλάθλων.

Θεωρείται πλέον σίγουρο ότι μετά το δεύτερο γύρο επαφών μεταξύ των δύο ανδρών και στην περίπτωση που όλοι ευχόμαστε να έχουν αίσια έκβαση, οι υγιείς και παραγωγικές δυνάμεις της πόλης θα τον πλαισιώσουν και θα σταθούν δίπλα του για να φτάσουμε μαζί τη Δόξα Δράμας εκεί που πραγματικά ανήκει και να αναβιώσουμε τις ένδοξες εποχές της ομάδας με ένα από τα ισχυρότερα brand name στην Ελλάδα.

 πηγή-gazzetta.gr