Ο Γιώργος Δέδες υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

270

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Φίλες και φίλοι,

Τα τελευταία χρόνια ο Δήμος μας εισέρχεται ολοένα και περισσότερο στην εσωστρέφεια, στον παραγοντισμό, στην ιδιοτέλεια, στις ευκαιρίες για λίγους, χωρίς όραμα και με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον.

Ο Δήμος όμως είμαστε εμείς και τις τοπικές υποθέσεις είμαστε εμείς και μόνο εμείς  οι υπεύθυνοι να τις διαχειριστούμε.  Αυτό άλλωστε είναι και το πνεύμα του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τόσο εγώ, όσο και οι άνθρωποι που έχουν συνταχθεί γύρω από το όραμα αυτό,  είμαστε διατεθειμένοι  με ακεραιότητα και ανιδιοτέλεια να αλλάξουμε τη σημερινή δυστοπία.

Να επαναφέρουμε την χαμένη αξιοπρέπεια του δημότη.

Να επαναπροσδιορίσουμε την εικόνα και την ταυτότητα του Δήμου μας.

Να διαμορφώσουμε και να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας. Να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και να οδηγήσουμε τον Δήμο μας στο αύριο, με σεβασμό στις αξίες και στα θέλω μας.

Με γνώμονα τη σκληρή δουλειά και τη συνεργασία, να γίνουμε όλοι μία μεγάλη παρέα, μακριά από ιδιοτέλειες και στεγανά, με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Με αυτές τις σκέψεις, με αυτές τις αγωνίες, με αυτές τις αξίες και θέσεις δηλώνω πώς θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Η ειλικρινής μου άποψη είναι πώς δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο.

 Η επιλογή για εμάς στις εκλογές του Οκτωβρίου είναι μονόδρομος.

Είναι η συνειδητή επιλογή της γενιάς μας να βγει μπροστά και να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, καθώς και να ανταποκριθεί στις δυσκολίες και τα μεγάλα προβλήματα, που μεταφέρει από το παρελθόν ο Δήμος μας. Είναι ηθική δέσμευση που έχουμε αναλάβει απέναντι στα παιδιά μας, για να τους παραδώσουμε έναν τόπο στον οποίο θα παραμένουν από επιλογή και όχι από ανάγκη και στον οποίο θα μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια.

Η σελίδα πρέπει να γυρίσει.

Το κεφάλαιο πρέπει να κλείσει.

Το βιβλίο πρέπει να αλλάξει.

 

ΔΕΔΕΣ ΠΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ