Πάνος Καμμένος “Δημοσιογραφικός αυνανισμός ότι θα είμαι στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ”

79

Με νέα ανάρτησή του στο Twitter ξαναχτύπησε το μεσημέρι της Κυριακής ο Πάνος Καμμένος, χωρίς, ωστόσο να απαντά στις συντονισμένες επιθέσεις που έχει δεχθεί – και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – από υπουργούς και βουλευτές του μεγάλου κυβερνητικού του εταίρου.

Αντίθετα, αφενός επιμένει ότι το τηλεφώνημα που του έκανε ο Αλέξης Τσίπρας – και για το οποίο είχε γράψει η Εφημερίδα των Συντακτών πυροδοτώντας ένα σκληρό πόλεμο με τον υπ. Άμυνας – δεν έγινε και αφετέρου ότι οι αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα, πέραν της Σούδας, «ήδη υπήρχαν».

Παράλληλα επιτίθεται σε όσους έγραψαν ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «δημοσιογραφικό αυνανισμό».

Panos Kammenos@PanosKammenos

Σήμερα πέραν των φανταστικών διαλόγων από συνομιλία που δεν έγινε από τις ΗΠΑ, τις Βάσεις που ήδη υπήρχαν, ξεπερνώντας τα όρια του κατευθυνόμενου δημοσιογραφικού αυνανισμού με εμφανίζουν στο επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ. Ξύδι και οι ΑΝΕΛ θα μπούμε ισχυρότεροι και ο Αλέξης θα νικήσει.

«Ξύδι και οι ΑΝΕΛ θα μπούμε ισχυρότεροι και ο Αλέξης θα νικήσει» κλείνει την ανάρτησή του ο Πάνος Καμμένος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here