Πέθανε ο ηθοποιός Θόδωρος Κατσαδράμης

53

Πέθανε ο ηθοποιός Θόδωρος Κατσαδράμης σε ηλικία 95 ετών.

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Θόδωρος Κατσαδράμης σε ηλικία 95 ετών. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Η ανάρτηση που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας:

«Πριν από λίγο μάθαμε την αποχώρηση από την ζωή του παλαίμαχου σπουδαίου ηθοποιού μας Θόδωρου Κατσαδράμη από τον αγαπημένο γιο του Δημήτρη. Γεννημένος το 1929 και σπουδαίο στέλεχος του Θεάτρου Τέχνης, έγινε αγαπητός από τις δεκάδες ταινίες που έπαιξε από το 1955 ως το 2010 κι από τον θρυλικό ρόλο του ΤΑΞΙΤΖΗ στην τηλεόραση το 1975… Εργάτης του θεάτρου, αγωνιστής και οικογενειάρχης…

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο  ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ - YouTube

Υπήρξε σύζυγος της Αγγέλικας Καπελλαρή και μετέπειτα της Καίτης Παπανίκα με την οποία απέκτησε τον Δημήτρη.

Πέθανε ο ηθοποιός Θόδωρος Κατσαδράμης  και η εξόδιος ακολουθία θα γίνει από Τρίτη στο χωριό του.. Καλό ταξίδι αγαπημένε φίλε και συνάδελφε Θόδωρε.»

O Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε στις 20 Μαΐου 1929 στη Δόξα Αρκαδίας. Έπαιξε σε δεκάδες παραστάσεις και ταινίες στον κινηματογράφο, αλλά γνώρισε μεγάλη επιτυχία από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «Ο ταξιτζής μας», που προβλήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1970.

Ολοκλήρωσε τη Δραματική Σχολή του «Θεάτρου Τέχνης» του Καρόλου Κουν και ανέλαβε τον πρώτο του θεατρικό ρόλο το 1954, με την παράσταση «Ο ματωμένος γάμος».

Ανάμεσα στις ταινίες που έπαιξε ήταν οι: «Ο αγαπητικός της Βοσκοπούλας», «Ο τρελός τα έχει τετρακόσια», «Καπετάν Φάντης Μπαστούνι», «Ξύπνα κορόιδο», «Ο Θαυματοποιός», «Η σωφερίνα», «Πληγωμένα νιάτα», «Ένας άφραγκος Ωνάσης», «Οι γενναίοι του Βοριά», «Για μία χούφτα τουρίστριες», «Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ», «Μπουμ Ταρατατζούμ», «Κρίμα το μπόι σου», «Επικίνδυνη νύχτα», «Οι τελευταίοι του Ρούπελ», «Αγάπη και θύελλα», «Ένας τρελός γλεντζές», «Αγώνας χωρίς τέλος» και άλλες πολλές. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν το «Ταξίδι στη Μυτιλήνη».