Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση εγκαινίων της “Συμμαχίας Πολιτών”-φωτο

256

Ένας δήμαρχος εξαιρετικός! Ξεκάθαρος στο λόγο του και αποκαλυπτικός! Ένας συνδυασμός, πραγματική ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ! Και ένας κόσμος, καταπληκτικός!

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης του δημάρχου ήταν μόνο η αφορμή για να αποκαλυφθεί το κύμα της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του δημάρχου Κορινθίων, της αναγνώρισης στο έργο της δημοτικής αρχής, της δέσμευσης για ανανέωση της εμπιστοσύνης!

 

Ήταν μια βραδιά εκπληκτική και σας ευχαριστούμε!

 

Μια βραδιά με αλήθειες! Με απολογισμό! Με προγραμματισμό αλλά και κόκκινες γραμμές! «Θα συνεργαστώ ως νέα δημοτική αρχή με την αντιπολίτευση. Θα συνεχίσω να είμαι Δήμαρχος όλων των Κορινθίων. Δεν θα συνεργαστώ ποτέ με εκείνους που αποστάτησαν και πρόδωσαν την εμπιστοσύνη μου. Με εκείνους που δεν σεβάστηκαν εσάς τους πολίτες»είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Νανόπουλος και συνέχισε: «Πληρώνω το εκλογικό μου κέντρο εγώ, δεν είναι δωρεά από κανέναν. Πληρώνω τον προεκλογικό μου αγώνα ! Δεν δέχομαι χορηγούς που θα διεκδικούσαν ανταλλάγματα!»

 

Ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος έστειλε μήνυμα ελπίδας και Προοπτικής από τον Άσσο έως τον Κόρφο και από την Ποσειδωνία έως τον Άγιο Βασίλειο. Μήνυμα νίκης από τη 1η Κυριακή, μήνυμα συμμετοχής!