Πρεμιέρα το απόγευμα ( 16:30) της Κυριακής 17/9 και στο πρωτάθλημα της Β΄Κορινθίας

21

Μετά την σημερινή έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Κορινθίας , πρεμιέρα το απόγευμα ( 16:30) της Κυριακής 17/9 και στο πρωτάθλημα της Β΄Κορινθίας για την περίοδο 2023 -2024.

Δεν έχει περάσει μία εβδομάδα από τον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσσα στον ΑΟ Λυκοποριάς και στον Παννεμεατικό και οι δύο ομάδες τίθονται και παλι αντμέτωπες αύριο , στη Λυκοποριά. Αυτή την φορά για το πρωτάθλημα, ενώ ο Πανευρωστινιακός δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στον ΠΑΣ Κλένια.

Την ίδια στο γειτονικό ντέρμπι στην Τραγάνα του Κιάτου η Θύελλα Κάτω Διμηνιού μάχεται απέναντι στον Πανκαμαριακό, ενώ ο Σαρωνικός στο Γαλατάκι υποδεχεται τον Αετό Κρυονερίου.

Στο Λεχαιο ο τοπικός Ηρακλής αγωνίζεται με τον Εθνικό Ξυλοκερίζης, ενώ στο γήπεδο της Αρχαίας Κορίνθου η Κόρινθος 2006 υποδέχεται τον ΑΟ Ασπροκάμπου

Στο γήπεδο των Εξαμιλίων ο Αστέρας Κορίνθου αναμετράται με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου , ο οποίος την άλλη Τετάρτη για την Α΄Φάση του Κυπέλλου Κορινθίας αντιμετωπίζει σε νοκ αουτ αγώνα τον ΠΑΣ Κόρινθος. Τέλος στον Άγιο Βασίλειο η τοπική Πρόοδος υποδέχεται την Δάφνη Εξαμιλίων.

Η 1η αγωνιστική

ΠΑΣ Κλένια Πανευρωστινιακός
Θύελλα Κ. Διμηνιού Πανκαμαριακός
Α.Σ. Κόρινθος 2006 ΑΟ Ασπροκάμπου
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου Δάφνη Εξαμιλίων
Αστέρας Κορίνθου ΣΦΛ Ολυμπιακός
Ηρακλής Λεχαίου ΠΑΣ Εθνικός Ξυλοκερίζης
Σαρωνικός Γαλατακίου Αετός Κρυονερίου
ΑΟ Λυκοποριάς Παννεμεατικός

Πηγή-korinthiakoi-orizontes.blogspot.com