Ν.Ταγαράς-13,3 εκατ. € για 7 μεγάλα Αρδευτικά Έργα του Δήμου Σικυωνίων

982
13,3 εκατ. € για 7 μεγάλα Αρδευτικά Έργα του Δήμου Σικυωνίων μέσω της ένταξης στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2014-2020
Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την επίσημη ένταξη στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 7 πολύ σημαντικών Αρδευτικών Έργων του Δήμου Σικυωνίων. Τα έργα που εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα από τη Γ.Γ. Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης θα χρηματοδοτηθούν συνολικά με 13,3 εκατ. €. Μιλάμε για έργα που έρχονται να ενισχύσουν ουσιαστικά τις μεγάλες αρδευτικές ανάγκες των αγροτικών οικισμών του Δήμου Σικυωνίων, όπως το Κεφαλάρι, οι Καλλιάνοι, το Ψάρι, η Κυλλήνη, ο Ασπρόκαμπος, η Αρχαία Σικυώνα, η Μοσιά και η Στυμφαλία. Με την ολοκλήρωση των νέων έργων, αλλά και τον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων πρόκειται να αναβαθμιστούν δραστικά οι συνθήκες και βέβαια να βελτιωθεί η παραγωγή.
🗣️Ο Δήμαρχος Σικυωνίων, Σπύρος Σταματόπουλος, δήλωσε:
«Ευχαριστούμε θερμά τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκο Ταγαρά, γιατί η επιτυχία της ένταξης των έργων του Δήμου μας είναι σε σημαντικό βαθμό αποτέλεσμα δικών του στοχευμένων παρεμβάσεων. Πρόκειται για 7 έργα εξαιρετικής σημασίας που θα έρθουν να στηρίξουν τους γεωργούς και τους πτηνοτρόφους σε περίπου δέκα αγροτικούς οικισμούς του Δήμου Σικυωνίων. Αναμένουμε θετικά νέα και για άλλες εντάξεις.»