Ρέμος: Στη δημοσιότητα το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος – Εξετάζονται 6 εμβάσματα με συναλλαγές 1,8 εκατ. ευρώ

24

Το φως της δημοσιότητας είδε το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος που αφορά στον τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο που..

Το φως της δημοσιότητας είδε το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος που αφορά στον τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο που ερευνάται για φοροδιαφυγή και εικονικές συναλλαγές. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mega, στο πόρισμα των 20 περίπου σελίδων αναφέρονται 6 εμβάσματα, τα οποία έχουν μπει στο στόχαστρο της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, και τα οποία έχουν μπει στον προσωπικό λογαριασμό του Αντώνη Ρέμου. Το ποσό ανέρχεται συνολικά στα 1,8 εκ. ευρώ και ελέγχεται το για ποιον λόγο μπήκαν αυτά τα χρήματα στον λογαριασμό και αφορά στην περίοδο από 19/4/22-22/6/2022.

Διαψεύδει τα περί φοροδιαφυγής ο Ρέμος

Ο ίδιος πάντως ο Αντώνης Ρέμος, είτε με ανακοινώσεις των δικηγόρων του, είτε με βίντεο που ανήρτησε στα social media του αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και δηλώνει ότι δεν έχει φοροδιαφύγει ποτέ. Σε βίντεο που ανάρτησε στα socail media, ο τραγουδιστής λέει πως δεν φοβάται και δεν έχει να κρύψει τίποτα ενώ καλεί τον κόσμο να πάει στις συναυλίες του, καθώς αυτές θα συνεχιστούν.

«Φιλαράκια μου καλησπέρα. Τα τελευταία 24ωρα αντιμετωπίζω μια ιδιαίτερη κατάσταση. Θέλω απλά να δηλώσω ότι έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και στις ελεγκτικές αρχές ότι όλες οι εξηγήσεις και όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούν για να ξεκαθαριστεί και αυτή η κατάσταση, ανέφερε αρχικά στα stories που έκανε στο Instagram.«Ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο για να ενημερώσω τον κόσμο, γιατί υπάρχουν και συναυλίες που έρχονται…» πρόσθεσε ενημερώνοντας ότι η επόμενη συναυλία του, που είναι στην Αθήνα, θα γίνει κανονικά όπως και «όλες οι υπόλοιπες που έρχονται». «Νιώθω την υποχρέωση απέναντι στον κόσμο που με αγαπάει και που με στηρίζει, να βρεθώ μαζί του. Από κει και πέρα η αλήθεια θα φανεί. Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ. Συνεχίζουμε και σας περιμένω στις συναυλίες να τα πούμε από κοντά» κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.