Γεωργία Στριμενοπούλου: Ιστορική στιγμή για τον Δήμο Κορινθίων, στον τομέα των αθλητικών υποδομών

61
Σας παραθέτουμε την ανάρτηση της Αναπληρώτριας Δημάρχου Γεωργίας Στρειμενοπούλου σχετικά με το νέο «κλειστό» γυμναστήριο, τύπου «μπαλόνι»στην Κόρινθο.
Η σημερινή μέρα είναι μια ιστορική στιγμή για τον Δήμο Κορινθίων, στον τομέα των αθλητικών υποδομών.
Πριν από λίγο η Δημοτική μας Επιτροπή αποφάσισε κατά πλειοψηφία τον καθορισμό των όρων διακήρυξης του ανοικτού διαγωνισμού, μέσα από τον οποίο η Κόρινθος θα μπορέσει να αποκτήσει, ουσιαστικά, ένα δεύτερο «κλειστό» γυμναστήριο, τύπου «μπαλόνι».
Με τον τρόπο αυτό, για πρώτη φορά από το 1981, πριν από 43 χρόνια όταν έγινε το Κλειστό Γυμναστήριο και το Ανοιχτό Κολυμβητήριο, λαμβάνεται απόφαση για μία μεγάλη αλλαγή στις υποδομές του αθλητικού μας κέντρου.
Όσοι ασχολούνται με τους αθλητικούς συλλόγους ξέρουν καλά πως το σημερινό καθεστώς διαχείρισης του χρόνου προπονήσεων και αγώνων είναι πολύ άσχημο. Οι υπάρχουσες υποδομές δεν ήταν οι πρέπουσες, δεν τιμούσαν τους αθλητικούς συλλόγους, ούτε τον Δήμο μας.
Με την απόφασή μας αυτή, (αλλά και εκείνη που αφορά την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑΡΤΑΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ, όπως και όλες τις δράσεις αναβάθμισης και ανάπλασης όλων των ποδοσφαιρικών γηπέδων, όπως και η απόφασή μας να ανοίξουμε το «κλειστό» κλειστό γυμναστήριο Χιλιομοδίου) δείχνουμε πόσο προσηλωμένοι είμαστε στο να υπηρετήσουμε το όραμα του εκσυγχρονισμού των υποδομών του Δήμου μας. Προσφέροντας στα νέα παιδιά σύγχρονα γήπεδα, καινούργια στάδια, ένα αναβαθμισμένο κολυμβητήριο, περισσότερα προπονητικά κέντρα.
Και είμαστε ακόμα στην αρχή…
ΥΓ: Η απόφαση πέρασε κατά πλειοψηφία. Οι παρατάξεις της μειοψηφίας, αν και σε διαφορετική γραμμή («απών» η Συμμαχία Πολιτών, «όχι» η Πράσινη Πόλη), δείχνουν με την στάση τους πως δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα…
Γεωργία Στριμενοπούλου
Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής
Φωτογραφία αρχείου