Σε 3 εντυπωσιακές μεταγραφές προχώρησε ο ΠΑΣ Κόρινθος

52
Σε ακόμη 3 εντυπωσιακές μεταγραφές προχώρησε ο ΠΑΣ Κόρινθος, επιλογές του προπονητή Πάρη Ανδράλα και του ΔΣ του ΠΑΣ Κόρινθος.
Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο αμυντικός μέσος Ιάσων Γλυνός ( 23 ετών ) με θητεία σε Ολυμπιακό Β , Καραϊσκάκη στη Σούπερ Λίγκα 2 και στον Ύπατο, ο ακραίος μπακ Γιώργος Μαγκάκης ηλικίας 25 ετών με θητεία σε Διαγόρα Ρόδου και Αιγάλεω στη Σούπερ Λίγκα 2 και ο 20χρονος Άνθιμος Καψής , εγγονός του Άνθιμου Καψή και γιος του Μιχάλη Καψή ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του στόπερ και του ακραίου μπακ.
Αύριο αναμένονται σην Κόρινθο για να υπογράψουν τη συνεργασία τους με τον ΠΑΣ Κόρινθος ο σέντερ φορ Μπαρμπαρούσης και ο επιτελικός μέσος Μίσχου ηλικίας 26 ετών , με θητεία στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πέρσι αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Αιγάλεω στην Σούπερ Λίγκα 2.
Ήδη το ρόστερ του ΠΑΣ Κόρινθος αριθμεί 20 παίκτες και αναμένεται να συμπληρωθεί ο αριθμός των 25 παικτών που επιθυμεί ο προπονητής μας μέχρι τις 29/7 που θα αρχίσει και η προετοιμασία.
Αυτονόητο είναι ότι βασικά στελέχη της ομάδας παραμένουν , οι Κορίνθιοι Διασσινος, Τριαντάφυλλος , Μερκούρης, Νικολάου, Παπανικολάου, Κουτσουμπελας, Κουιμελης , Τσέλιος, Ευθυμίου.
Η μεγάλη επιτυχία των μέχρι τώρα μεταγραφών είναι ότι έχουν αποκτηθεί οι Χατζής , Καψής , Κουτσουμπελας, Κουιμελης, Αλμπάνης και ο προερχόμενος από τον Παναθηναϊκό και μέλος της εθνικής παίδων Τσέλιος οι οποίοι αγωνίζονται ως ” μικροί ” αφού οι νέοι κανονισμοί απαιτούν να αγωνίζονται στην 11αδα 2 παίκτες που έχουν γεννηθεί μετά το 2003.
Σημαντικότατη και η ανανέωση της συνεργασίας με τον εκ των αρχηγών της ομάδας και επίλεκτο επιτελικό μέσο , 23χρονο Ανδρέα Δερμιτζάκη με θητεία σε Ολυμπιακό Β (ΑΕΛ Σούπερ Λίγκα 1 ) , Καραϊσκάκη ( Σούπερ Λίγκα 2 )και πρωταθλητή με τον Αιολικό.
Στηρίζουμε το όνειρο !