Στην Κορινθία ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

253

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας μετέβη το πρωί της Δευτέρας 6 Μαρτίου, στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας, στην Κόρινθο.

Η μετάβαση του περιφερειάρχη, ο οποίος συνοδευόταν από υπηρεσιακά στελέχη της έδρας της Περιφέρειας, αφορούσε ζητήματα στα οποία -σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία- φέρεται να υπάρχει εμπλοκή προσωπικού της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Κορινθίας.

Ο περιφερειάρχης, ειδικότερα, συνοδευόταν από την γενική διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας Αγγελική Πουλοπούλου και τον γενικό διευθυντή Μεταφορών και Επικοινωνιών Παναγιώτη Μισθό τον οποίον και εγκατέστησε επί τόπου προκειμένου να τακτοποιήσει τα θέματα της πιο πάνω υπηρεσίας της Π.Ε. Κορινθίας, η οποία λειτουργεί κανονικά.

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα γίνουν οι αλλαγές που πρέπει, ενώ στον κατάλληλο χρόνο θα εφαρμοστούν και οι προβλεπόμενες διοικητικές διαδικασίες.

Η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν πολύμηνη και η περιφερειακή Αρχή ήταν γνώστης, αλλά αποκλειστικά και μόνο όσον αφορά στο καθαυτό γεγονός της διεξαγωγής της.

“Αυτή η κατάσταση πρέπει να διαλευκανθεί και μέχρι να γίνει αυτό δεν έχω να κάνω κάποιο περαιτέρω σχόλιο” δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.