Στη Νεμέα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μεγάλες Μέρες Νεμέας» ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης-φωτο

30

Στη Νεμέα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μεγάλες Μέρες Νεμέας» ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης και η «Νέα Πελοπόννησος»

Στη Νεμέα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μεγάλες Μέρες Νεμέας» παρευρέθηκε ο πρ.Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρος Τατούλης, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Κορινθίας.

Ο κ.Τατούλης συνομίλησε με οινοποιούς και ξεναγήθηκε στους αμπελώνες, στα κελάρια και στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των οινοποιείων της ευρύτερης περιοχής.

Οι αμπελουργοί αναφέρθηκαν στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και στις ζημιές που προκαλούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην παραγωγή τους. Ο Πέτρος Τατούλης υπογράμμισε ότι πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες λύσεις καταγραφής των ζημιών και πληρωμής των αποζημιώσεων και επανέλαβε το τρίπτυχο της «Νέας Πελοποννήσου για μία νέα ισχυρή και ανεξάρτητη Πελοπόννησος : «Δουλειά για όλους και αύξηση εισοδήματος – Κοινωνική προστασία και συνοχή – Ποιότητα Ζωής και Ασφάλεια»».

Ο κ. Τατούλης συναντήθηκε στη συνέχεια και με τον Δήμαρχο Νεμέας Κωνσταντίνο Φρούσιο στο χώρο του Δημαρχείου, αλλά και με παράγοντες της περιοχής.