Στον πολιτικό στίβο ρίχνεται η Χ.Οικονόμου…αναλαμβάνει καθήκοντα Τομεάρχη Κορινθίας της Ν.Δ.

310

Το μήλο κάτω από την μηλιά: Στον πολιτικό στίβο η κόρη του Αντιπεριφερειάρχη Γ. Οικονόμου.

Στον πολιτικό στίβο ρίχνεται η κόρη του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Οικονόμου. Ο λόγος για την Χριστίνα Οικονόμου, η οποία δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Κορινθία και είναι γνωστή για την πορεία της στο Επιμελητήριο Κορινθίας και στον Εμπορικό Σύλλογο Κορινθίας.

Η κα Οικονόμου αναλαμβάνει καθήκοντα Τομεάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας.

Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων της η νεαρή Οικονομολόγος δήλωσε: «Είναι ευθύνη και μεγάλη πρόκληση για μένα να υπηρετήσω την Περιφέρειά μας από τη θέση της Τομεάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας. Ευχαριστώ θερμά τον Γραμματέα Οργανωτικού – Αν. Γραμμ. Π.Ε. & Διευθυντή Γραφείου Προέδρου Ν.Δ., κ Στέλιο Κονταδάκη, καθώς και τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Κορινθίας, κ. Δημήτρη Σουφρίλα και τα μέλη του Δ.Σ., για την εμπιστοσύνη και την τιμή που δείχνουν στο πρόσωπό μου.

Ο Τουρισμός συνιστά το εθνικό μας κεφάλαιο και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να προβάλουμε και τον Πολιτισμό μας. Ως Οικονομολόγος, γνωρίζω καλά πως αμφότερα
μπορούν να γίνουν αναπτυξιακός μοχλός για την οικονομία της Κορινθίας, αλλά και για την ευρύτερη αναπτυξιακή μας πορεία. Στα άμεσα σχέδια μου είναι να έρθω σε επικοινωνία και να συνεργαστώ με τους Τουριστικούς και Πολιτιστικούς φορείς της περιοχής μας καθώς και με τα συναρμόδια Υπουργεία. Στόχος μου είναι να προβληθεί ο πλούτος μας και να συνδράμω, παράλληλα, στην αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν. Ο Τουρισμός και ο Πολιτισμός μπορούν να γίνουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την Κορινθία. Έχουμε μεγάλη προοπτική στους τομείς αυτούς!»

Οικονόμου Χριστίνα ανακοίνωση.png