ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΡΑΣΗΣ “ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ” ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

53

Στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Ημέρες Πολιτισμού Κορινθίας»που διοργάνωσε για πρώτη φορά η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω εκδηλώσεις με ιδιαίτερη επιτυχία:

Την Τρίτη 7 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκεμε εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία η συναυλία με το Χρήστο Θηβαίο, στο Θέατρο Νότη Περιγιάλι (Περιοχή Μπεσκάκι) στους Αγίους Θεοδώρους. Μια από τις ωραιότερες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, με ένα ευρύ φάσμα ερμηνευτικών δυνατοτήτων, ο Χρήστος Θηβαίος, με την συμμετοχή της ορχήστραςΔωματίου του LoutrakiFestival, χάρισαν μια μαγική βραδιά γεμάτη υπέροχα τραγούδια στο κατάμεστο θέατρο. Μαζί τους στη σκηνή ήταν και ο Χρήστος Νινιός, μια εκπληκτική φωνή με αξιόλογη πορεία στο χώρο του Ελληνικού τραγουδιού.
Αποκορύφωμα της βραδιάς η στιγμή που ο Χρήστος Θηβαίος χωρίς μικρόφωνο κι ενισχυτές ανέβηκε στις κερκίδες του θεάτρου και τραγούδησε μαζί με τους θεατές ένα απ’ τα αγαπημένα του τραγούδια.

Το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018, πραγματοποιήθηκε η συναυλία – αφιέρωμα στον αγαπημένο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, στη Παραλία Βραχατίου.Η Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» με ερμηνευτές τρεις σπουδαίους λαϊκούς τραγουδιστές,  τη Γλυκερία, τον Βασίλη Λέκκα και τον Κώστα Πατσιά, παρουσίασαν ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στα πιο αγαπημένα λαϊκά και λυρικά τραγούδια του συνθέτη και χάρισαν στο ενθουσιασμένο κοινό μια μελωδική και μαγική βραδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here