Αισθήματα αγανάκτησης και αγωνίας έχουν οι κάτοικοι της Κορινθίας για τα προβλήματα στη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, που αναδεικνύονται καθημερινά με τραγικό τρόπο.
Στον απόηχο καταγγελιών Ιατρικού – νοσηλευτικού προσωπικού , πολιτών και κομμάτων
πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των γιατρών και των εργαζομένων του νοσοκομείου με τους θεσμικούς φορείς του τόπου.
Συζητήθηκε η τραγική έλλειψη ιατρών και υπήρξε δέσμευση για στελέχωση τριών ιατρών
δίχως όμως να υπάρξει και η ανάλογη δέσμευση του πότε θα γίνει επιτέλους …
Μέσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το περιστατικό της ιατρού που κάλυπτε ορισμένες εφημερίες εφημερίες και την απέσυραν με εντολή του ΥΠΕάρχη πριν από λίγες μέρες ως “ποινή ” γιατί τόλμησε να διαμαρτυρηθεί επειδή εφημέρευε μόνη της επί 24 ώρες!!!
Εν πάση περιπτώσει όμως αποφασίστηκε η επιστροφή της στο τμήμα .
Στην σύσκεψη επέτρεψαν τη συμμετοχή μόνο των δύο υπουργών του νομού, των κ. Δήμα και Ταγαρά ,των δύο βουλευτών, Κόλλια και Ψυχογιού καθώς και των , δημάρχων Νανόπουλου, Σταματόπουλου και Φρούσιου,του αντιδήμαρχου Λουτρακίου Τάσου Σακελλαρίου, τέλος οι τέσσερις αντιπεριφερειάρχες , Βυτινιώτης, Κόρκα Γκιολής και Οικονόμου .
Δυστυχώς στην σύσκεψη δεν επέτρεψαν στα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους του νομού να παρακολουθήσουν και να κάνουν ,πραγματικές ερωτήσεις δίχως καμία δέσμευση ή κάποιο πολιτικό ή κομματικό συμφέρον με στόχο την απόκρυψη των τεράστιων προβλημάτων του νοσοκομείου και όχι μόνο αυτό , αλλά τους απαγορεύτηκε η είσοδος και τους υποχρέωσαν να παραμείνουν μόνο στον προαύλιο χώρο κατ εντολή της διοικήσεως!!!
Παρα ταύτα το “αποκρυστάλλωμα” αυτής της συνάντησης ήταν μηδαμινό εφόσον ουσιαστική δέσμευση δεν υπήρξε.