ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ-Η Κορινθία έχει και πάλι ρόλο πρωταγωνιστή!

32
Η Κορινθία έχει και πάλι ρόλο πρωταγωνιστή!
Η μεγάλη εκλογική νίκη του Δημήτρη Πτωχού, έφερε μαζί της, νέες δυνάμεις, νέες ιδέες και πολλές ελπίδες, για μία πορεία ανάπτυξης και προοπτικής.
Η Κορινθία μας, θα γίνει και πάλι σημείο αναφοράς σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο, με την καθοδήγηση του νέου περιφερειάρχη και των περιφερειακών συμβούλων του.
Έχουμε το σχέδιο, την θέληση και την επάρκεια, να επουλώσουμε τις πληγές του χθες και να δημιουργήσουμε, νέες μεγάλες ευκαιρίες για το αύριο, που πλέον επικακτικά ζητά από όλους μας, να πάμε γρήγορα μπροστά!
Στην πολιτική ποτέ τα πράγματα δεν είναι ουδέτερα και τα πολιτικά πρόσωπα, έχουν υποχρέωση και ευθύνη, να προασπίζονται και να εγγυώνται ταυτόχρονα, τις ανάγκες και τις προσδοκίες της κοινωνίας.
Η στοιχειώδης υποχρέωση μας, απέναντι στην απεριόριστη αγάπη και στήριξη, που μας παρείχαν οι πολίτες της Κορινθίας, είναι η άδολη, πατριωτική μας προσφορά, σε ένα νομό, που εναγωνίως, αναζητά, τα φτερά του για να πετάξει.
Περισσότερο από ποτέ, μπορώ να σας εγγυηθώ, ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για την Κορινθία μας.
Με σεβασμό στις ανάγκες, με ιεράρχηση των απαιτήσεων, με δημοκρατικό προγραμματισμό και πάνω από όλα με την συμμετοχή, των θεσμικών φορέων και των πολιτών, θα κάνουμε μαζί τα βήματα τα επόμενα χρόνια, για να φτάσουμε εκεί που χρόνια καρτερούν τα όνειρα μας!
Τα όνειρα πολλών γενιών και ιδιαίτερα των νέων της Κορινθίας, που αναζητούν τις ευκαιρίες, για να μείνουν και να
δημιουργήσουν στον τόπο τους.
Ευθύνη των νέων μας, είναι να μην μας αφήσουν σε χλωρό κλαδί και διαρκώς να μας αμφισβητούν και να απαιτούν, καλύτερες συνθήκες και ποιότητα ζωής.
Χρέος και ευθύνη δική μας είναι να μην τους απογοητεύσουμε!
Η Κορινθία, θα πρωταγωνιστήσει και πάλι, γιατί το δικαιούται, το αξίζει και της το οφείλουμε.
Ξεκινάμε..!
Σας ευχαριστώ απο τα βάθη της καρδιάς μου για την τιμή που μου δώσατε να σας υπηρετήσω.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ
Περιφερειακός Σύμβουλος
Κορινθίας