Σ.Μουρίκης”Αυτά που έγιναν στο επιμελητήριο Κορινθίας δεν ξέρω πως να τα χαρακτηρίσω…η λέξη “ΞΕΦΤΙΛΑ” είναι λίγη”

95

 Xθες ο κ.Παναγιώτης Πιτσάκης, ο πρόεδρος… του επιμελητηρίου  Κορινθίας, έφτασε στο σημείο να πιαστεί κυριολεκτικά στα χέρια  με τον εκδότη της εφημερίδας ΣΗΜΕΡΑ και SUPER T.V.  Θ. Κάππο!!!

Όση ώρα καθόταν ο Κάππος στην αίθουσα ο κ.Πιτσάκης απο δεδομένες πληροφορίες συμβουλου (  οχι του κ. Μουρίκη) τον προκαλούσε.

Σε κάποιο σημείο και ενώ έκανε τοποθέτηση ο Σ. Μουρίκης για το σοβαρό θέμα της έκθεσης του επιμελητηρίου στην Κόρινθο, κάτι ειπώθηκε μεταξύ των δύο (Πιτσάκη και Κάππου). Το αποτέλεσμα ήταν ο κ. Πιτσάκης να ξεχάσει ότι είναι πρόεδρος του επιμελητηρίου, να σηκωθεί από την θέση του, να πλησιάσει τον κ. Κάππο και στη συνέχεια να του επιτεθεί λεκτικά προσπαθώντας να βιοπραγίσει ευτυχώς επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και δεν ήλθαν τα χειρότερα. 

Αυτά συνέβησαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων μελών του επιμελητηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Κάππος κατέθεσε μήνυση κατά του κ. Πιτσάκη! Για τον λόγο αυτό ρωτάμε που βρίσκεται αυτή την ώρα ο κ.Πιτσάκης…?

Αυτό που συνέβη χθες στο επιμελητήριο Κορινθίας δεν έχει προηγούμενο. Ερωτηματικά υπάρχουν για τι από όλα έχει καταγραφεί στα πρακτικά.

Μουρίκης 3

Σε επικοινωνία της korinthiannews.gr με το μέλος του επιμελητηρίου στην Κορινθία Σ. Μουρίκη, που ήταν παρών στα γεγονότα, μας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είχα κάνει δηλώσεις από πολύ νωρίς τονίζοντας την ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ στο επιμελητήριο Κορινθίας (για υπενθύμιση δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση). Αυτό που έγινε χθες το βράδυ δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω!

Πλέον η λέξη ΞΕΦΤΙΛΑ είναι λίγη.

Πρωτοφανές πρόεδρος του επιμελητηρίου να φεύγει από τη θέση του και να πιάνεται στα χέρια με εκπρόσωπο των ΜΜΕ. Το θέμα πλέον παίρνει άλλες διαστάσεις. Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι τόσο ο ίδιος όσο και ο συνδυασμός μου σε αυτά που αναφέραμε για τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Π. Πιτσάκη. Απαξιώνεται ο θεσμός του επιμελητηρίου στην Κορινθία! …Πιο κάτω δεν πάει!

Πλέον είναι συνυπεύθυνοι όσοι στηρίζουν την διοίκηση και τον πρόεδρο του επιμελητηρίου στην Κορινθία».

πηγή- korinthiannews.gr

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ