Σ.Μπούκουρας”Όψιμοι πατριώτες, επαναστάτες του πληκτρολογιού στο συλλαλητήριο… βλέπετε τον λαό,κάθε κεφάλι και μια ψήφος

64

Το πανό που σκέπασε τον Μακεδονικό ουρανό βρίσκεται ήδη στην Κορινθία μας έτοιμο να υποδεχτεί τους πατριώτες Κορινθιους στο απογευματινό συλλαλητήριο.
Εμείς απ την μεριά μας οφείλουμε να ευχαριστούμε τους πατριώτες απ τα Γιαννιτσά που μας εμπιστευτηκαν το πανό τους στα χέρια μας.
Ο αγώνας για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας συνεχίζεται…!!

Φωτογραφία του Στάθης Μπούκουρας.
Φωτογραφία του Στάθης Μπούκουρας.

Όψιμοι πατριώτες,γιαλατζί Μακεδονομάχοι,επαναστάτες του πληκτρολογιού ετοιμάζονται να σηκώσουν το λάβαρο της επανάστασης στο σημερινό συλλαλητήριο της Κορινθίας για την Μακεδονίας μας.
Τους καλωσορίζουμε στον πατριωτικό χώρο ελπίζουμε να αντέξουν όσο περισσότερο μπορούν,τους προειδοποιουμε όμως,ο χώρος έχει πόνο,πόνο και πίκρες…..
Όσο αφορά τις ψήφους που θα συγκεντρωθούν σήμερα σας τις χαρίζουμε κύριοι, άλλωστε έτσι βλέπετε τον λαό,κάθε κεφάλι και μια ψήφος……
Εμείς ότι κάνουμε το κάνουμε για παρτη μας, για τα μεσα μας,για τους νεκρούς ήρωες και για τα ανήλικα που δεν ψηφίζουν,ολους τους αλλους σας τους χαρίζουμε….!!!!
Καλη επιτυχια για σήμερα….!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here