Τάσος Καραμάνος-Στις 8 Οκτωβρίου πρέπει να δοθεί απάντηση από τους Κορίνθιους για το καλό του δήμου μας

104
Όπως έχω επανειλημμένα τοποθετηθεί, ένας δημοτικός συνδυασμός που δίνει βήμα σε νέα και άφθαρτα άτομα, να βγουν μπροστά για τα κοινά της περιοχής μας, αξίζει να πάει μπροστά!
Στις 8 Οκτωβρίου πρέπει να δοθεί μια απάντηση από τους ίδιους τους Κορίνθιους! Η ολοκλήρωση των έργων που ξεκίνησαν, η συνέχεια των ιδεών μας και κυρίως η υλοποίηση όλων αυτών, πρέπει να γίνουν πράξη και είμαι σίγουρος θα το καταφέρουμε ΜΑΖΙ αυτό!
——————————————————————————————————
Ανάμεσα στους λίγους ανθρώπους νεαρής ηλικίας που θέτουν υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Κορινθίων είναι και ο Αναστάσιος (Τάσος) Καραμάνος.
Μηχανολόγος Μηχανικός Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, που επέλεξε να ασχοληθεί από τα φοιτητικά του χρόνια με το εμπόριο αυτοκινήτων.
Είναι ιδιαίτερα αγαπητός, ειδικά σε αυτούς που τον γνωρίζουν και έχουν ήδη συνεργαστεί με όποιο τρόπο μαζί του.
Ως γνώστης του αντικειμένου που σπούδασε, αλλά και του χώρου που ασχολείται τα τελευταία 7 χρόνια, εμπνέει εμπιστοσύνη και έχει βοηθήσει τους Κορίνθιους και όχι μόνο!
Έχει συμμετάσχει αφιλοκερδώς ως μεταφραστής σε σεμινάρια στο εξωτερικό και έχει από μικρός επισκεφθεί εκθέσεις παγκόσμιου βεληνεκούς στη Γερμανία, καθώς μιλά άψογα και την Γερμανική γλώσσα.
Οι σκέψεις του και οι προτάσεις του για την Κόρινθο, αλλά και για όλη την Κορινθία, θα αναφερθούν σε συνεντεύξεις τύπου στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Ο Τάσος θα συνεχίσει να βοηθά με υπευθυνότητα και προσοχή, είτε εκλεγεί, είτε όχι. Πιστεύει πως πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε για το καλό της Κορίνθου και των περιχώρων της.
Η προσωπική επιτυχία στις δημοτικές εκλογές, έρχεται σε δεύτερη μοίρα.
Σκέψου το μέλλον των επόμενων γενεών, των παιδιών σου και δώσε με την ψήφο σου απλόχερα την ευκαιρία
στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και στον αγαπητό σε όλους Δήμαρχό μας, το ΒΑΣΙΛΗ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟ να ολοκληρώσει το έργο του.
Μην ξεχνάς πως ποτέ δεν ήταν αρκετή μία μόνο τετραετία, για κανένα δήμαρχο.
Πατώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο,
https://online.flippingbook.com/view/706768864/
θα ενημερωθείς γιατί να εμπιστευτείς ξανά τον νυν αξιοπρεπή Δήμαρχό μας ΒΑΣΙΛΗ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟ.
ΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ και ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ τη ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Καλή Επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους!
Καλή Επιτυχία Τάσο Καραμάνο!
Καλή Επιτυχία σε αυτούς που τολμούν να αφιερώσουν τις γνώσεις τους και το χρόνο από την καθημερινότητά τους, για το καλό όλων μας!
Email: simmaxiapoliton.korinthos@gmail.com