Τέτα Μπονάτσου… Μια άκρως επιτυχημένη επαγγελματικά γυναίκα, έτοιμη να προσφέρει στον τόπο της, συστρατεύεται με τον Ν.Σταυρέλη

404

Ένα ακόμα «βαρύ» όνομα, μαζί με τόσα άλλα, που θέτουν τις βάσεις για μία μεγάλη νίκη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου  είναι η υποψηφιότητα της Τέτας Μπονάτσου.

Μία πολύ μεγάλη επιτυχία για την ” Πνοή Δημιουργίας ” είναι η υποψηφιότητα της  Τέτας Μπονάτσου , διακεκριμένη επιστήμονας , άκρως επιτυχημένη επαγγελματικά, γυναίκα που  εκπροσωπεί  ένα δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας,  συστρατεύεται με τον Νίκο Σταυρέλη και  σαφώς ανεβάζει  ψηλά τον πήχη στην μάχη της διεκδίκησης του Δήμου Κορινθίων .

Η Τέτα Μπονάτσου διατηρεί επί σειρά ετών λογιστικό γραφείο στη Κόρινθο. Είναι απόφοιτος Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Οικονομικών και Κοινωνικών επιστημών, τμήμα Οργάνωση και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στον Άσσο, όπου κατοικεί μόνιμα. Δηλώνει έτοιμη να προσφέρει στον τόπο της ό,τι χρειάζεται για να τον δει να εξελίσσεται.