Τατούλης “Στο συνέδριο θα συναντηθούν δύο διαφορετικοί κόσμοι της Κυβέρνησης και ο δικός μας”…ο δικός σας ποιός είναι…?

86

«Για πρώτη φορά η Κυβέρνηση αναγνωρίζει ισότιμα την Περιφέρεια στη στρατηγική ανάπτυξης της χώρας» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης για το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου, κατά τη συζήτησή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018.

«Εν τοις πράγμασι αναγνωρίζεται από την Κυβέρνηση η πολιτική μου πρωτοβουλία για την αναγκαιότητα μετάβασης στην Περιφερειακή Διακυβέρνηση, όπως την είχα θέσει στο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών» σημείωσε ακόμη ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και χαρακτήρισε εμβληματικό το 10ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο, γιατί «θα δείξει μια άλλη πολιτική αντίληψη. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ως πολιτικά ώριμη βάζει νέα πολιτικά διακυβεύματα για τη χώρα. Δείχνει μια άλλη κατεύθυνση δημιουργικής συνεννόησης και συνεργασίας για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων».

 Περισσότερα ΕΔΩ:

Ο κ. Τατούλης ανέφερε ακόμη ότι η Περιφερειακή αρχή δεν έχει αποστασιοποιηθεί καθόλου από τις προγραμματικές της δεσμεύσεις και τις πολιτικές της απόψεις και υπηρετεί με συνέπεια το στρατηγικό της σχεδιασμό. Η διοργάνωση του συνεδρίου αυτού θα πρέπει να δείξει το δρόμο συνεννόησης με την Κυβέρνηση για την υλοποίηση του σχεδιασμού αυτού.

Αφού σημείωσε ότι στο συνέδριο της Πελοποννήσου θα είναι «παρών» σύσσωμο το Υπουργικό Συμβούλιο, κάτι το οποίο δε συνέβη στα υπόλοιπα και έχει ιδιαίτερη σημασία για το πολιτικό προφίλ της Πελοποννήσου, ο Περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι η περιφερειακή αρχή θα παρουσιάσει την ολοκληρωμένη της πρόταση για τη χώρα.

«Σε αυτό το συνέδριο θα συναντηθούν δύο διαφορετικοί κόσμοι: της Κυβέρνησης και ο δικός μας. Ποτέ δεν αποποιηθήκαμε τις θέσεις μας και τις αρχές της αστικής δημοκρατίας» δήλωσε ακόμη ο κ. Τατούλης και τόνισε ότι αυτό το συνέδριο δεν γίνεται για την Κυβέρνηση, αλλά για το λαό της Πελοποννήσου «και εμείς θα υπερασπιστούμε το συμφέρον των πολιτών μας». 

Σ.Σ.Τα πράγματα είναι πολύ απλά: Το Συνέδριο το κάνει η Κυβέρνηση και είναι σαν όλα τα άλλα που γίνανε στις υπόλοιπες Περιφέρειες της χώρας, προκειμένου να ακουστούν απόψεις. Όλα τα υπόλοιπα, περί αναγνώρισης από την Κυβέρνηση πολιτικής πρωτοβουλίας για την αναγκαιότητα μετάβασης στην Περιφερειακή Διακυβέρνηση, σε αυτό το συνέδριο θα συναντηθούν δύο διαφορετικοί κόσμοι: της Κυβέρνησης και ο δικός μας…!!! Είναι λόγια για κατανάλωση. Διεκδίκησε τίποτα για την Πελοπόννησο μήπως και δούμε άσπρη μέρα και άφησε στην άκρη τους “δεκάρικους”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here