Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Το υπ.Εξωτερικών… θυμήθηκε να καταδικάσει τις επιθέσεις κατά αμάχων στη Ράφα αλλά...

Το υπ.Εξωτερικών… θυμήθηκε να καταδικάσει τις επιθέσεις κατά αμάχων στη Ράφα αλλά «ξέχασε» να γράψει τη λέξη «Ισραήλ»

6

Και… ξαφνικά το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών κάνει πως… ξύπνησε για τις δολοφονίες αμάχων στη Ράφα από το κράτος- δολοφόνο του..

Και… ξαφνικά το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών κάνει πως… ξύπνησε για τις δολοφονίες αμάχων στη Ράφα από το κράτος- δολοφόνο του Ισραήλ.

Σε ανάρτησή του υποστηρίζει: «Η Ελλάδα καταδικάζει τις πρόσφατες επιθέσεις κατά αμάχων, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, στη Ράφα. Ζητούμε διεξοδική έρευνα, που θα ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες αυτής της επίθεσης». Κατά άλλα ζητά… από «όλα τα μέρη» να σεβαστούν το «ανθρωπιστικό και διεθνές δίκαιο».  Συγκεκριμένα: «Η Ελλάδα καλεί εκ νέου για άμεση κατάπαυση του πυρός, σεβασμό του ανθρωπιστικού και διεθνούς δικαίου από όλα τα μέρη, άμεση εισροή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα και απελευθέρωση όλων των ομήρων που κρατά η Χαμάς».

Το διαβάσατε; Από «όλα τα μέρη». Η ντροπή τους, ακόμα και όταν βγάζουν τυπικές ανακοίνωσης για τις δολοφονίες αμάχων, δεν έχει όρια.

Τι λείπει από την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών; Μα, η λέξη «Ισραήλ»! Προφανώς, συνεχίζουν να αναγνωρίζουν το «δικαίωμα στην αυτοάμυνα» του Ισραήλ, δικαιολογόντας έτσι τις δολοφονίες πάνω από 36 χιλιάδων Παλαιστινίων.