Τώρα, Τσιόδρας σήμερα από κλινική Ταξιάρχαι: Από τους 226 οι 37 είναι θετικοί. Ανάμεσά τους και οι 3 νεκροί

16

Φανερά ενοχλημένος ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας έφτασε σήμερα στην κλινική Ταξιάρχαι η οποία όπως είπε αποτελεί εστία επιδημίας κορονοϊού.

Όπως είπε, από τους 226 ασθενείς και προσωπικό που ελέγχθηκαν οι 37 είναι θετικοί στον κορονοϊό. Πιο αναλυτικά μίλησε για 17 εργαζόμενους θετικούς στον κορονοϊό, 17 ασθενείς και τους τρεις ανθρώπους που έχασαν ήδη την ζωή τους.

 Είπε ακόμα ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα και είμαστε κοντά σε όλους για να σταματήσει το κακό.

Φορώντας μάσκα στο πρόσωπο, ο Σωτήρης Τσιόδρας έφτασε περίπου στις 12:30 στην κλινική Ταξιάρχαι. Λίγο νωρίτερα, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ είχαν αρχίσει να μεταφέρουν σε νοσοκομεία νεφροπαθείς που μολύνθηκαν από κορονοϊό στην κλινική.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας είχε πάει και χθες στην κλινική. Επέτρεψε σήμερα για να εποπτεύσει την κατάσταση, που μοιάζει να έχει βγει εκτός ελέγχου.

Την ώρα που ο Σωτήρης Τσιόδρας έφτασε στην κλινική, εκεί βρίσκονταν και οι κάμερες των καναλιών. Άλλωστε τις τελευταίες ώρες η κλινική Ταξιάρχαι είναι η υγειονομική βόμβα που «έσκασε», με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση. Ούτε κουβέντα δεν είπε. Μόνο με ένα νεύμα του χεριού του έκανε σαφές πως όσα είχε πει, θα τα έλεγε στους αρμόδιους για το μπάχαλο και στην ενημέρωση το απόγευμα.

Όταν έφτασε στην πόρτα όμως, δεν περίμενε ότι θα αναγκαζόταν να περιμένει αρκετά δευτερόλεπτα για να του ανοίξει κάποιος. Ο Σωτήρης Τσιόδρας περίμενε υπομονετικά για να ανοίξει η αυτόματη πόρτα, αλλά τίποτα. Κάποια στιγμή, κάνει ένα νόημα το χέρι του σε κάποιον. Πάλι τίποτα.

Επιτέλους, η πόρτα άνοιξε  και το ίδιο φουριόζος, ο Σωτήρης Τσιόδρας με γρήγορα βήματα κατευθύνεται προς το εσωτερικό της κλινικής για να ενημερωθεί.

Αδειάζει προκειμένου να απολυμανθεί η κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι μετά τον εντοπισμό δεκάδων κρουσμάτων κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο. Η κλινική άνοιξε κανονικά σήμερα τις πόρτες της παρόλο που έχει διαταχθεί κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here