Τ.Μποζίκης-Η αντιπολίτευση αντί να παίζει “κρυφτό” ας πει στους Κορίνθιους τέσσερα χρόνια ποιο είναι το έργο της

64
Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ <<ΚΡΥΦΤΟ>>ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΛΟ!
Ορισμενοι παίζουν δήθεν “κρυφτό”, κάποιοι αλλοι προσπαθούν να παίξουν “κυνηγητό’, παριστάνοντας τον θρυλικό κωμικό Κλουζώ, κυνηγώντας φαντασιώσεις και ματαιοδοξίες.
Τελικά, επειδή οι μάσκες αρχίζουν και πέφτουν, ας βγουν επιτέλους να παραδεχτούν και να λογοδοτήσουν στους δημότες του Δημου Κορινθιων τέσσερα χρονια στο τιμόνι του Δημου τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετησαν;
Η σημερινή η δημοτική αρχή του Νίκου Σταυρελη είναι αποφασισμένη να κάνει αυτά για τα οποία ψηφίστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.
Να νοικοκυρέψει και να βάλει τάξη στα μεγάλα και διαχρονικά προβλήματα του Δήμου Κορινθίων που μάλλον κάποιους απ’ ότι φαίνεται, αν όχι αρκετούς, τους βόλευε όλη αυτή η κατάσταση…που παραλάβαμε.
Συνιστώ λοιπόν στον κυριο Νανόπουλο και στους συμβουλους του ψυχραιμία και να αφοσιωθούν στα καθήκοντά τους ως ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ..
Εμείς πάντως, από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας μας, θα συνεχίσουμε να προασπιζόμαστε και να δουλεύουμε για το συμφέρον του Δήμου Κορινθίων και των δημοτών.
Υ.Γ. Δεν ήταν ποτέ και δεν είναι και τώρα στις προθέσεις μας να ερχόμαστε σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις.
Όμως, θα πρέπει να γίνει κατανοητό από τους πολίτες και την αντιπολίτευση,όταν προκαλουμαστε αδίκως είμαστε υποχρεωμένοι να απαντούμε στην λασπολογια…
ΜΠΟΖΙΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ.