“Υγειονομική βόμβα” Στο κέντρο της Κορίνθου … ο ένας επάνω στον άλλο στην κλειστή δομή ( βίντεο)

186

Τη στιγμή που η χώρα μας, όπως και όλος ο πλανήτης, αντιμετωπίζει την πανδημία του κορονοϊού, το προσφυγικό – μεταναστευτικό παραμένει ένα σημαντικό ζήτημα.

Στην Κόρινθο μετά τις καταγγελίες που δηλώνουν ότι μετανάστες  κυκλοφορούν ελεύθεροι, κατά σωρηδόν ,  ενώ  θα έπρεπε να ακολουθούν τους κανόνες και τα  μέτρα προφύλαξης  λόγω κορωνοϊού , εμείς βρήκαμε στο facebook ένα βίντεο που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και τεκμηριώνει τις ανησυχίες των συμπολιτών μας .

Σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα ,”η απομόνωση  είναι ο πιο χαρακτηριστικός κρίκος στην αλυσίδα της μετάδοσης του κορονοϊού.

Δείτε όμως πως σπάει ο κρίκος στην  κλειστή δομή Κορίνθου ,όταν δεκάδες άτομα, κάθε ηλικίας, κυκλοφορούν μέσα στο χώρο της δομής, άλλοι παίζουν διάφορα παιχνίδια, άλλοι συνομιλούν.

Στόχος αυτού του άρθρου  είναι να προστατεύσουμε την υγεία όλων αλλοδαπών και  Κορινθίων  και όχι ο ρατσισμός .

Συμπονούμε τους αδύναμους μετανάστες – πρόσφυγες,  αλλά δίνουμε προτεραιότητα στην υγεία όλων μας , γιατί αν σοσήσουν στην κλειστή δομή θα έχει επιπτώσεις σε όλη την τοπική  κοινωνία και όχι μόνο.

Δείτε όμως με το βίντεο που ακολουθεί , πόσο προστατευμένοι είμαστε όταν στην  κλειστή δομή στοιβάζονται κατά δεκάδες , δίχως ιατρική περίθαλψη και με τους αστυνομικούς σε συνεχή επαφή μαζί τους καθημερινά.

Αν το έχετε ξεχάσει έχουν οικογένειες

Τα σχόλια δικά σας!

https://www.facebook.com/EllinikaSnaps/videos/701596473716438/?t=231

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ