Τη στιγμή που η χώρα μας, όπως και όλος ο πλανήτης, αντιμετωπίζει την πανδημία του κορονοϊού, το προσφυγικό – μεταναστευτικό παραμένει ένα σημαντικό ζήτημα.

Στην Κόρινθο μετά τις καταγγελίες που δηλώνουν ότι μετανάστες  κυκλοφορούν ελεύθεροι, κατά σωρηδόν ,  ενώ  θα έπρεπε να ακολουθούν τους κανόνες και τα  μέτρα προφύλαξης  λόγω κορωνοϊού , εμείς βρήκαμε στο facebook ένα βίντεο που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και τεκμηριώνει τις ανησυχίες των συμπολιτών μας .

Σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα ,”η απομόνωση  είναι ο πιο χαρακτηριστικός κρίκος στην αλυσίδα της μετάδοσης του κορονοϊού.

Δείτε όμως πως σπάει ο κρίκος στην  κλειστή δομή Κορίνθου ,όταν δεκάδες άτομα, κάθε ηλικίας, κυκλοφορούν μέσα στο χώρο της δομής, άλλοι παίζουν διάφορα παιχνίδια, άλλοι συνομιλούν.

Στόχος αυτού του άρθρου  είναι να προστατεύσουμε την υγεία όλων αλλοδαπών και  Κορινθίων  και όχι ο ρατσισμός .

Συμπονούμε τους αδύναμους μετανάστες – πρόσφυγες,  αλλά δίνουμε προτεραιότητα στην υγεία όλων μας , γιατί αν σοσήσουν στην κλειστή δομή θα έχει επιπτώσεις σε όλη την τοπική  κοινωνία και όχι μόνο.

Δείτε όμως με το βίντεο που ακολουθεί , πόσο προστατευμένοι είμαστε όταν στην  κλειστή δομή στοιβάζονται κατά δεκάδες , δίχως ιατρική περίθαλψη και με τους αστυνομικούς σε συνεχή επαφή μαζί τους καθημερινά.

Αν το έχετε ξεχάσει έχουν οικογένειες

Τα σχόλια δικά σας!

Τα 30 χρόνων παιδιά από το Πακιστάv, δεν τους αρέσει πώς ζουν

Τα 30 χρόνων παιδιά από το Πακιστάv, δεν τους αρέσει πώς ζουν – Στο στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Κόρινθο.Μπες στην ομάδα μάς – https://www.facebook.com/groups/EllinikaSnapsGroup/

Geplaatst door Ellinika Snaps op Zaterdag 28 maart 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *