Υπό διάλυση ο ΠΑΣ Κόρινθος…!κρίμα τόσα όνειρα πάνε χαμένα

48

Στο Πρωτοδικείο Κορίνθου βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης 8/5, οι κύριοι Πιέτρης, Οικονόμου και Παπαγιαννόπουλος, σχετικά με την προσωρινή διοίκηση της ομάδας του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

Σύμφωνα με τον κύριο Πιέτρη, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο  Korinthostv.gr, οι κύριοι Οικονόμου και Παπαγιαννόπουλος ζήτησαν αναβολή της προσωρινής διοίκησης στην ομάδα και δεν αποδέχτηκαν την πρόταση για συμμετοχή τους στο συμβούλιο, με αποτέλεσμα η τύχη του ΠΑΣ Κορίνθου να βρίσκεται πλέον, στο Πρωτοδικείο Κορίνθου.

Στον αντίποδα, ο κύριος Οικονόμου δήλωσε πως κλήθηκαν σήμερα Τετάρτη 08/05 στο Πρωτοδικείο Κορίνθου, όπου ενημερώθηκαν ότι η ομάδα πηγαίνει στο Πρωτοδικείο γιατί δεν υπάρχει συμβούλιο. Ο Γιώργος Οικονόμου τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, και θα μπορούσαν να συμμετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο, μιας και έχουν δώσει χιλιάδες ευρώ για την ομάδα της Κορίνθου.

Την Τρίτη 14/5 θα αποφασισθεί το μέλλον της ομάδας.

Σε δήλωση προχώρησε στο  korinthosv.gr, ο Κώστας Παπαγιαννόπουλος, μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, σχετικά με τις ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα της Κορίνθου.

Αναφέρθηκε στα γεγονότα λέγοντας χαρακτηριστικά βρέθηκα να έχω παραιτηθεί χωρίς να το γνωρίζω.

Μετά τις σημερινές εξελίξεις που αφορούν το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ Κόρινθος ο έγκριτος νομικός, ποδοσφαιρικός παράγοντας και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣ Κόρινθος προέβη στην παρακάτω δήλωση.

Αλέξης Κούγιας: Δηλώνω πως θα είμαι «παρών» για τον ΠΑΣ Κόρινθος.

πηγή-