Χρώμα Και Λάμψη Στο Ανοιξιάτικο Κέικ Σας!

31

Έχει η ευτυχία μου μία ανάμνηση.
Τη νύχτα πρίν το παιδικό μου πάρτυ, όπου εγώ και η μητέρα μου προετοιμάζοντας τη γιορτή, στριφογυρίζαμε ανάμεσα σε κατάλευκη σαντιγή, λιωμένη σοκολάτα, κορδελάκια, φιόγκους
και μπαλόνια.
Έχει η ευτυχία μου και μία ζωγραφιά.
Ένα βάζο με ανοιξιάτικη, γυαλιστερή μαρμελάδα και το ηλιόλουστο σπίτι
με την αδερφή μου,
να φωτογραφίζει και να τρώει
ό.τι φρεσκοψημένο βγάζει
ο φούρνος μου.

Ένα πεντανόστιμο  κέικ με φράουλες και λάιμ σε υπέροχες παστέλ αποχρώσεις, στολισμένο με ζαχαρωτά κας κας σε ροζ και χρυσό χρώμα! Ονειρευτείτε τους δικούς σας χρωματικούς συνδυασμούς και δημιουργήστε αριστουργήματα για τους αγαπημένους σας!

Με κάθε αφορμή, για κάθε χαρά, σε κάθε όμορφη στιγμή, ένα λαχταριστό, γιορτινό κέικ είναι ο πρωταγωνιστής! Δεσπόζει στο γιορτινό τραπέζι σε κομψά cake stands, συγκεντρώνει γύρω του όλους τους καλεσμένους, καθορίζει χρωματικά τον στολισμό της γιορτής, ελκύει τα κλικ των φωτογράφων, προκαλεί χαμόγελα χαράς και επιφωνήματα θαυμασμού, γίνεται αντικείμενο διεκδίκησης, μοιράζεται με αγάπη σε άνισα κομμάτια και συμβάλλει καθοριστικά στην υστεροφημία του δημιουργού – τώρα μπαίνουμε στο θέμα!

Αν αγαπάτε τη διακοσμητική ζαχαροπλαστική, στο Cake Shop του Party Alphabet θα βρείτε άριστης ποιότητας υλικά και εξοπλισμό για να δημιουργήσετε απλά ή περίτεχνα ζαχαρένια αριστουργήματα!

Ένα πεντανόστιμο κέικ με φράουλες και λάιμ σε υπέροχες παστέλ αποχρώσεις, στολισμένο με ζαχαρωτά κας κας σε ροζ και χρυσό χρώμα! Ονειρευτείτε τους δικούς σας χρωματικούς συνδυασμούς και δημιουργήστε αριστουργήματα για τους αγαπημένους σας!

Το λαχταριστό κέικ που παρουσιάζουμε σήμερα, δημιούργησαν και φωτογράφισαν τα γλυκά κορίτσια του Oh my Deer, διαλέγοντας υλικά από το Party Alphabet: