Ξυλόκαστρο: Eγκαίνια της Κοινωνικής Ιματιοθήκης και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου-φωτο

32
Ένα όμορφο απόγευμα , πλημμυρισμένο με πολλά μυνήματα , αλληλεγγύης, αγάπης, προσφοράς, σεβασμού για τον πάσχοντα συνάνθρωπο.Και όλα αυτά μέσα από τον ανακαινισμένο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.
Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, Χρήστος Κολοκυθάς , με συνεργασία εθελοντριων και συνεργατών του , ανακαινησε τον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, προσθέτοντας και κοινωνική ιματιοθηκη.
Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης.Οι σεβαστοί ιερείς μας ευλόγησαν τη τελετή του αγιασμού. Ο δήμαρχος Βλάσιος Τσιωτος καθώς και οι αντιδήμαρχοι και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι έδωσαν δυναμικό παρών.Την εκδήλωση τίμησε μεταξύ άλλων και η Βουλευτής Ν.Κορινθιας Μαριλενα Σουκουλη Βιλιαλη και πολλοί συνδημότες μας.Καθε Πέμπτη από τις 10.00 ως το μεσημέρι, οι πόρτες του θα είναι ανοιχτές για να δεχθούν προσφορές, ρουχισμού κλπ για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Προσεγμένο, καθαρό πολλά υποσχόμενο .Μια ζεστή γωνιά αγάπης , ένα πανδοχείο αγάπης και φιλανθρωπίας.Συγχαρητηρια Χρήστο.