Όλα θα κριθούν στο αυριανό φινάλε ( 30η αγωνιστική) στη Β΄ Κορινθίας

56

Ολα θα κριθούν αύριο, στο τέλος του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας.

Έτσι ο ΠΑΣ Κλένια , θέλει, έναν βαθμό ακόμα, για να κατακτήσει την άνοδο στην Α΄ κατηγορία  ως πρωταθλητής ( αγωνίζεται εντός έδρας με την Περαχώρα),τίποτα δεν έχει ξεχωρίσει ακόμα για το ποιες θα είναι οι δύο τυχερές ομάδες από τις 4 που διεκδικούν τα «μαγικά εισιτήρια» ( Σαρωνικός Γαλατακίου, Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Ολυμπιακός Λουτρακίου και Άγιοι Θεόδωροι).

Ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον αδιάφορο βαθμολογικά  Ποσειδώνα Κυράς Βρύσης, και θέλει μόνο νίκη μια νίκη για την επιστροφή του στην Α΄  κατηγορία.

Ο αγώνας της χρονιάς διεξάγεται αύριο στο «Θώδειο» στάδιο ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λουτρακίου και τον Σαρωνικό Γαλατακίου που θα τα δώσουν όλα για όλα για την νίκη και το «μαγικό χαρτάκι» που οδηγεί στην Α΄ Κορινθίας.

Ο χαμένος από την μάχη του αγώνα δεν κερδίζει τίποτα παρά τον αγώνα που έκανε , πλησίασε κοντά στη πηγή αλλά νερό δεν ήπιε , όπως και οι Άγιοι Θεόδωροι που αύριο, αγωνίζονται , εκτός έδρας με τον αδιάφορο βαθμολογικά Άρη Βοχαϊκού.

Από τους υπόλοιπους αγώνες, ξεχωρίζει ο αγώνας ανάμεσα στις δύο συνδημότισσες ομάδες της Δυτικής Κορινθίας ανάμεσα στον αδιάφορο Πανευρωστινιακό και στην υποβιβασμένη ομάδα της Λυκοποριάς, την ίδια στιγμή στον Άγιο  Βασίλειο η τοπική Πρόοδος πασχίζει για θετικό αποτέλεσμα για την παραμονή της στην κατηγορία ,κόντρα στον  υποβιβαζόμενο Κύψελο.

Τέλος «αποχαιρετούν» την κατηγορία και τα “ζευγάρια” της αγωνιστικής, η Θύελλα Κ. Διμηνιού με τα Ταρσινά ΄97 και ο Αστέρας Κορίνθου με τον  Φωκά Αρχαίων Κλεωνών.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ( 30η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Θύελλα Κ. Διμηνιού Ταρσινά ’97
Ποσειδών Κ. Βρύσης Ατρόμητος Χιλιομοδίου
ΣΦΛ Ολυμπιακός Σαρωκός Γαλατακίου
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου ΠΑΣ Κύψελος
Αστέρας Κορίνθου νιΦωκάς Αρχ. Κλεωνών
Άρης Βοχαϊκού Αγ. Θεόδωροι
ΠΑΣ Κλένια ΑΟ Περαχώρας
Πανευρωστινιακός ΑΟ Λυκοποριάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here