Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

Αρχική ΚΟΡΙΝΘΟΣ Όμιλος Πιέτρη «Δεν μπορεί να δέρνουμε ή να μηνύουμε όποιον μας νικά…Ταπεινά...

Όμιλος Πιέτρη «Δεν μπορεί να δέρνουμε ή να μηνύουμε όποιον μας νικά…Ταπεινά αποχωρούμε! »

105
«Δεν μπορούμε να συρθούμε στα τάρταρα από ανθρώπους που ζουν για να δυσφημούν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό!», «Δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε την λογική του παραλόγου»
  ΠΑΣ Κόρινθος : «Δεν μπορεί να δέρνουμε ή να μηνύουμε όποιον μας νικά!»
«Δεν μπορούμε να συρθούμε στα τάρταρα από ανθρώπους που ζουν για να δυσφημούν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό!», «Δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε την λογική του παραλόγου»

Η ήττα της Κορίνθου από τον Παναργειακό, αλλά και το σοβαρό φραστικό επεισόδιο που είχε ο Αλέξης Κούγιας έφερε μεγάλες αλλαγές στην ομάδα της Πελοποννήσου. Ο γνωστός ποινικολόγος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ΠΑΕ Κόρινθο για να αφοσιωθεί αποκλειστικά στον ρόλο του στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια

«Παραίτηση Αλέξη Κούγια

Μετά τα όσα συνέβησαν σήμερα και λόγω προσωπικών διαφωνιών με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου – τα οποία προηγήθησαν του σημερινού αγώνα – δηλώνω αμετάκλητα ότι παύω να ασχολούμαι με οποιοδήποτε τρόπο με το σωματείο του ΠΑΣ Κόρινθος που με την παρουσία μου ξαναμπήκε η Κορινθία στον ποδοσφαιρικό χάρτη και είμαι ευτυχισμένος γιατί κατάφερα να φέρω στο γήπεδο 6000 κόσμο.

Δυστυχώς τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ εκτός του κυρίου Παπαγιαννόπουλου που είναι ένας αγνός και ανιδιοτελής άνθρωπος , το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι τα πολιτικά και τα οικονομικά τους οφέλη από το Δήμο Κορίνθου.

Τις χειρότερες εντυπώσεις μου έχω για τον Γιώργο Πιέτρη . Σε αυτά τα 2 χρόνια δαπάνησα περισσότερα από 300.000 ευρώ για να ξαναστήσουμε αυτόν τον σύλλογο και δεν μετανιώνω για αυτό καθόλου αλλά δεν μπορώ να γίνω υποχείριο κανενός για να αποκομίσει αυτός οικονομικά και πολιτικά οφέλη.

Αγάπησα πάρα πολύ την ομάδα και τους οπαδούς της αλλά δυστυχώς σε αυτό το βρώμικο περιβάλλον της εγκληματικής οργάνωσης του ποδοσφαίρου εγώ δεν μπορώ να έχω κανένα μέλλον εάν και τα ίδια μέλη του ΔΣ δεν είναι μαζί μου μια γροθιά.

Δυστυχώς όλοι αυτοί εκμεταλλεύθηκαν το όνομα μου και τα χρήματα μου αλλά το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν το προσωπικό τους όφελος και όχι το συμφέρον της ομάδας.

Δε θέλω να πιστέψω ότι σήμερα δεν αντέδρασαν για αυτά τα άγρια πράγματα που έκανε εις βάρος μας η διαιτησία γιατί από τώρα σκεφτόντουσαν τις 550.000 που θα χρειάζονταν τον καλοκαίρι για να συστήσουμε μια ΠΑΕ.

Αυτονόητο είναι ότι η ποδοσφαιρική μου ζωή μου πλέον είναι ταυτισμένη με τον Ολυμπιακό και κακώς δεν παραιτήθηκα μόλις ανέλαβα την θέση του Αντιπροέδρου και του νομικού συμβούλου.

Δυστυχώς επικράτησε το συναίσθημα και η αγάπη για την πατρίδα μου και όχι η λογική».

Λίγο αργότερα ανακοίνωσε και η οικογένεια Πιέτρη, που ήταν από τους βασικούς χρηματοδότες του συλλόγου, με μία τοποθέτηση που αφήνει πάρα πολλές αιχμές.

Αναλυτικά η δήλωση αποχώρησης της οικογένειας Πιέτρη έχει ως εξής:

«Δυστυχώς δεν μπορούμε άλλο!

Ο Όμιλος Πιέτρη έδωσε ότι είχε και δεν είχε στον αγώνα να επιστρέψει η «Μπάρτσα» ψηλά!

Η οικογένεια μας έκανε ότι ήταν δυνατό και αδύνατο για να υποστηρίξει τον κοινό σκοπό!

Όμως πλέον δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε την λογική του παραλόγου!

Δεν μπορούμε να συρθούμε στα τάρταρα από ανθρώπους που ζουν για να δυσφημούν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό!

Δεν μπορεί να δέρνουμε ή να μηνύουμε όποιον μας νικά!

Παίζει και ο αντίπαλος!

Εμείς μπορεί να είμαστε επιχειρηματίες αλλά ταυτόχρονα είμαστε και οικογενειάρχες και ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας  που πρεσβεύουν το ευ αγωνίζεσθαι και τα υψηλά ιδεώδη του αθλητισμού!

Η νίκη και η ήττα στο μυαλό το δικό μας είναι το ίδιο αποδεκτά αποτελέσματα και ο σκοπός ποτέ δεν αγιάζει τα μέσα!

Δεν θα γίνουμε ποτέ συνένοχοι στο αιματοκύλισμα του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού!

Θα συνεχίσουμε να αποτελούμε αρωγούς και βοηθούς της Μπάρτσας μας αλλά όχι από διοικητικό πόστο!

Θα αφήσουμε τους ειδικούς…

Αυτούς που έβαλαν τα χιλιάδες αόρατα €!!!

Εμείς είμαστε ρομαντικοί ερασιτέχνες!

Ταπεινά αποχωρούμε!»