Ο παραδοσιακός μουσακάς έχει πολύ ψηλή θέση στις προτιμήσεις μας εδώ webkorinthos και τιμάμε ιδιαίτερα τον δημιουργό του, Νίκο Τσελεμεντέ για το εμβληματικό αυτό πιάτο που χαρακτηρίζει πλέον την κουζίνα μας, ειδικά προς τους ξένους.
Σας παρουσιάζουμε μία εκσυχρονισμένη συνταγή του Μουσακά
Αυτός ο μοναδικός μουσακάς al Caruso, χωρίς ν’ αλλάζει τα βασικά συστατικά της παραδοσιακής συνταγής, απογειώνει το γευστικό αποτέλεσμα χάρη στην εισαγωγή της καπνιστής γεύσης της μελιτζάνας, μαζί με τη βαθιά νοστιμιά του αργομαγειρεμένου ραγού! Και ταυτόχρονα γεφυρώνει τη συνταγή του μουσακά με το χουνκιάρ μπεγεντί, που τις συνέδεαν τα βασικά υλικά, αλλά είχαν τόσο διαφορετική φόρμα που δεν πήγαινε το μυαλό σου στο πόσα κοινά υπήρχαν ανάμεσά τους!