Έλατε να ζήσετε την απόλυτη περιπέτεια τρέχοντας και κολυμπώντας στο event “FROGMAN PRINCE Solo SwimRun”, στο  Αμόνι  Κορινθίας

6

Έλατε να ζήσετε την απόλυτη περιπέτεια τρέχοντας και κολυμπώντας στο event “FROGMAN PRINCE Solo SwimRun”, στο  Αμόνι  Κορινθίας.

Η Athlos Sports & Events και ο Τριαθλητικός Σύλλογος του Ισθμού της Κορίνθου (TRIATHLON CLUB CORINTH CANAL) διοργανώνουν την 1η  Δεκεμβρίου 2024 αθλητικό event με την ονομασία  FROGMAN PRINCE Solo  SwimRun. Η συνολική απόσταση θα είναι 22χλμ με  RUN 18,250m και SWIM 3,750m σε 15 συνεχόμενες  εναλλαγές .

Περιγραφή Event

Το σημείο αφετηρίας θα είναι στο Αμόνι Κορινθίας έξωθεν της ψαροτεβέρνας ‘’Αμόνι’’ και ο τερματισμός θα είναι στην παράλια της  Αλμυρής στην καφετέρια ‘’Kokos  Bar Restaurant’’. Η διαδρομή ξεκινά από το Αμόνι διέρχεται μέσα από τις περιοχές μικρό Αμόνι, Φραγκολίμανο, παραλία Βάγια, παραλία Λυχνάρι, Κατακάλι και τελειώνει στην παραλία της Αλμυρής.. Η διαδρομή αποτελείται από συνεχής εναλλαγές  15 συνολικών αποστάσεων. Οχτώ (8) αποστάσεων τρεξίματος συνολικού μήκους 18.25km και εφτά (7) αποστάσεων κολύμβησης συνολικού μήκους 3.75km.Το τρέξιμο γίνεται σε ανώμαλο έδαφος και άσφαλτο.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: