Έφτασε η ώρα να επιστρέψουμε…Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 09:00 ο Αγιασμός στο Ειδικό Δημοτικό Συκιάς-Ξυλοκάστρου

13
Έφτασε η ώρα να επιστρέψουμε και φέτος στα θρανία με όρεξη και αστείρευτη δημιουργικότητα για μια νέα χρονιά γεμάτη νέες εμπειρίες!
Ο Αγιασμός στο Ειδικό Δημοτικό Συκιάς-Ξυλοκάστρου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 9:00 το πρωί !!
To Ειδικό Δημοτικό Συκιάς-Ξυλοκάστρου θα δεχθεί και φέτος τους μαθητές του με μεγάλη χαρά, ανανεωμένο και με πολλές εκπλήξεις!!
Μια από αυτές είναι ένας νέος Η/Υ προσφορά από τους εθελοντες αλληλεγγυης Ξυλοκαστρου και την εταιρία PRAXIS ΑΦΟΙ ΛΙΟΝΤΟΥ στους οποίους θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες για τη προσφορά τους προς το σχολείο μας.
Ο νέος υπολογιστής θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για τους μαθητές μας, διευκολύνοντας την πρόσβασή τους στη γνώση και ενισχύοντας τη μαθησιακή τους εμπειρία μέσα από τις σύγχρονες τεχνολογικές δυνατότητες
Η κίνησή τους είναι ένα υπέροχο παράδειγμα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς και μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο την αποστολή μας για την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την υποστήριξή σας και ευχόμαστε να συνεχίσετε να εμπνέετε και να στηρίζετε τις επόμενες γενιές.