Κώστας Κόλλιας -Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλες και όλους σας που με τιμήσατε

1640
ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ
Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλες και όλους σας που με τιμήσατε με 8.000 σταυρούς περίπου. Μια επίδοση που με τιμά ιδιαίτερα και αποδεικνύει τους ακατάλυτους δεσμούς μεταξύ μας. Δεσμούς που έχουν σφυρηλατηθεί από μια χρόνια σχέση εμπιστοσύνης, αγάπης και εκτίμησης.
Ένας έντιμος αγώνας, χωρίς αντανάκλαση σε κυβερνητικές θέσεις, του απλού βουλευτή, χωρίς κομματικά αξιώματα, με μόνο εφόδιο το έργο, την αγάπη και την ειλικρινή σχέση με τους συμπολίτες μου, μόνο δικαιωμένος μπορεί να θεωρείται.
Μεμονωμένες περιπτώσεις ευάριθμων τοπικών εκλεγμένων στελεχών, διαφόρων “συνεργατών”, ελαχίστων τοπικών ΜΕ και διαδικτύου, με αρνητική επιρροή στην εκλογή μου παρέλκει να συζητηθούν. Απλώς τους συγχωρώ και λέω μόνο ένα πράγμα: Καλή καρδιά. Οφείλω ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους συνεργάτες μου, που με στήριξαν επιτελικά σε όλη αυτήν την πορεία.
Μια μεγάλη αγκαλιά στους φίλους και τις φίλες, που άοκνα στάθηκαν στο πλευρό μου για να φτάσει το μήνυμά μας σε κάθε σπίτι στην Κορινθία. Ένα ακόμα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη σύζυγό μου Δέσποινα, που στάθηκε και πάλι στο πλευρό μου, ακοίμητος φρουρός της οικογενειακής μας ενότητας και ευτυχίας.
Έχουμε μπροστά μας τις 2ες εκλογές της 25ης Ιουνίου, που θα διεξαχθούν με λίστα, όπως ο νόμος ορίζει.
Τίποτα δεν έχει ακόμα κριθεί. Ο λαός καλείται εκ νέου στην κάλπη, για να διαμορφώσει από το μηδέν έναν νέο, τελικό συσχετισμό δυνάμεων, για τη νέα τετραετία. Η μεγάλη εμπιστοσύνη της 1ης εκλογής προς τη ΝΔ δεν επιτρέπεται να μετατραπεί ούτε σε αλαζονεία ούτε στο να εκληφθεί η εμπιστοσύνη του λαού ως δεδομένη. Κάθε ψήφος μετράει από την αρχή, κάθε πολίτης έχει πάλι ακέραιη τη δύναμή του.
Καλώ όλες και όλους να δώσουν ισχυρή εντολή στη ΝΔ, να συνεχίσει την πορεία ανόρθωσης της χώρας, με ευρεία αυτοδυναμία, που είναι αυτό που χρειάζονται οι καθαρές λύσεις.
Ο αγώνας συνεχίζεται, επίμονα, υπομονετικά, σταθερά, με αξιοπρέπεια, με καθαρό βλέμμα και ήσυχη συνείδηση. Σας ευχαριστώ και πάλι όλες και όλους, να είστε καλά, από καρδιάς!