Οι Πρώτες βασικές επιδιώξεις της Τέτας Μπονάτσου και του Βασίλη…

143

Οι Πρώτες βασικές επιδιώξεις της Τέτας Μπονάτσου και του Βασίλη Μπαλάφα

Ανέλαβαν τα καθήκοντα τους στο Δήμο Κορινθίων,η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ.Τετα Μπονάτσου και ο Γενικός Γραμματέας κ.Βασίλης Μπαλάφας

Άνθρωπος  οξυδερκής και έμπειρος ο νέος Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης , επέλεξε ένα εξοικειωμένο στέλεχος για τα οικονομικά του δήμου ,  την φοροτεχνικό Τέτα Μπονάτσου,   άτομο με υψηλές περγαμηνές και δοκιμασμένο,  εφόσον διαθέτει το μεγαλύτερο ίσως στο νομό Λογιστικό – Φοροτεχνικό γραφείο με ευρύ πελατειακό κοινό που του προσφέρει διαρκώς πολύτιμες – καινοτόμες υπηρεσίες.

Είμαστε πεπεισμένοι πως πολύτιμη θα είναι και η υπηρεσία της  στα δημοτικά της καθήκοντα.

Οι Πρώτες βασικές επιδιώξεις της Τέτας Μπονάτσου και του Βασίλη Μπαλάφα

Σε ερώτηση που της ετέθη από την Πρώτη news Kορινθίας για τις πρώτες επιλογές της νέας Δημοτικής αρχής απάντησε:

“Το βασικό για εμάς και κυρίως για τον Δήμαρχό μας , κ.Νίκο Σταυρέλη είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων”.

 Συνεχίζοντας μας είπε πως  η διαφάνεια είναι πρώτιστο ζήτημα  που θέλει να υπάρξει στην οικονομική διαχείριση και επ΄αυτού  θα είναι αδιαπραγμάτευτη , δίχως όμως να κολισιεργεί και να καθυστερούν οι πληρωμές και κατά συνέπεια οι  εκτελέσεις έργων  όπως γινόταν πολλές φορές στο παρελθόν .

Το πρότυπο που μέσα σε αυτό έχει σκοπό να κινηθεί συνάδει απόλυτα με τις απαιτήσεις του δημάρχου και  εμπεριέχει τέσσερις “κανόνες” : 

“Διαφάνεια, Ακεραιότητα  , εντιμότητα στις δημόσιες συμβάσεις  και  ταχύτητα … “.

 

Θεωρούμε ότι αποτελεί μια πρόταση ιδανική και με πολλά οφέλη για τον δήμο, από πολλές απόψεις, που θα αναλυθούν στο μέλλον.

Για τη θέση του Γενικού Γραμματέως στο Δήμο Κορινθίων επέλεξε  τον Βασίλη Μπαλάφα  ο ποίος ανέλαβε και επίσημα καθήκοντα ως Γενικός Γραμματέας, αναλαμβάνοντας το έργο συντονισμού των δημοτικών υπηρεσιών, ώστε με αποδοτικό τρόπο να γίνει δυνατή η επίτευξη των προγραμμάτων που θέλει να δρομολογηθούν ο νέος δήμαρχος.

Η βασική επιδίωξη του Βασίλη Μπαλάφα   είναι να αποκτήσουμε επιτέλους ένα Δήμο με ανοιχτές διαδικασίες διακυβέρνησης, με συμμετοχικότητα, που θα νοιάζεται για την καθημερινότητα των πολιτών του, για τα σχολεία, για τα πάρκα και τις παιδικές χαρές, που θα ανοίγει ουσιαστικές ευκαιρίες εργασίας έτσι όπως οφείλει και όχι θεωρώντας ότι κάνει «εξυπηρετήσεις».

Δείτε το βιογραφικό του Βασίλη Μπαλάφα

 

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση εργασίας σήμερα στο Υπουργείο είχαν ο Νίκος Ταγαράς με το Νίκο Σταυρέλη