Ανεγκέφαλοι οδηγοί που ρίσκαραν την ζωή όλων στην Κορινθία (Βιντεο)

65

Το τελευταίο διάστημα, γίνονται όλο και πιο συχνές οι αναφορές για επικίνδυνες και απρόσεκτες συμπεριφορές οδηγών στους δρόμους της Κορίνθου. Oι καταγγελίες πληθαίνουν, ενώ οι κάτοικοι της Κορινθίας εκφράζουν την αγανάκτησή τους.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, που τραβήχτηκε στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, λίγο μετά τα καταστήματα Jumbo, καταγράφεται ένα εξαιρετικά ανησυχητικό περιστατικό. Δύο ΙΧ αυτοκίνητα, συμμετέχοντας σε μια άτυπη, παράνομη και εξαιρετικά επικίνδυνη κόντρα, προσπερνούν με ιλιγγιώδη ταχύτητα δύο άλλα οχήματα, τοποθετώντας τα ανάμεσα τους.

Η διάρκεια του βίντεο, όπως αναφέρει ο  ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΘΩΜΑΣ, είναι μόλις 10 δευτερόλεπτα, αλλά αυτά τα 10 δευτερόλεπτα αρκούν για να προκαλέσουν τρόμο. Το περιστατικό θα μπορούσε εύκολα να έχει αποβεί μοιραίο, ειδικά όταν το ένα από τα προσπερασμένα οχήματα ήταν εκπαιδευτικό σχολής οδηγών.

Το βίντεο αυτό αναδεικνύει με τον πιο έντονο τρόπο την ανάγκη για περισσότερη προσοχή και σεβασμό στους δρόμους. Η ασυνείδητη και επικίνδυνη οδήγηση δεν θέτει σε κίνδυνο μόνο τον οδηγό που την επιδεικνύει, αλλά και όλους τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου. Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, και η κοινωνία πρέπει να αντιδράσει με αποφασιστικότητα.

Ας είμαστε ειλικρινείς… δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε βίντεο με απαράδεκτη οδηγική συμπεριφορά τόσο εντός Κορινθίας όσο και επί της ελληνικής επικρατίας. Αυτό που μας ξάφνιασε ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ είναι ότι δεν σεβάστηκαν ούτε το γεγονός ότι στο τιμόνι είναι ένας εκπαιδεόμενος οδηγός.

Πηγή