Απάντηση του κ.Βασίλη Νανόπουλου στην κ. Γ.Πιπίνη

96

Η απάντηση του Δημάρχου στην κ.Γ.Πιπίνη

ΚύριεΝικολόπουλε   ,

Στην απαράδεκτη για το ύφος και τους χαρακτηρισμούς δημόσια επιστολή της κ.Γιώτας Πιπίνη με αποδέκτη τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Βασίλη Νανόπουλο που άκριτα δημοσιεύσατε στην ιστοσελίδα σας http://protinewskorinthias.gr/, και μένοντας στην ουσία του ζητήματος γιατί αυτή απασχολεί τους δημότες και όχι η αγωνιώδης προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και αποφυγής ευθυνών , έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Η συνέπεια του Βασίλη Νανόπουλου είναι βασικό χαρακτηριστικό της  προσωπικότητας  του και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης .

Όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία να προσκομίσει ότι  στοιχείο  διαθέτει  – προφανώς δεν θα καταφέρει να βρει το ελάχιστο  .

Πράγματι ο κ. Δήμαρχος συναντήθηκε με την κ.Πιπίνη στο γραφείο του παρ ότι εκείνη υπήρξε  υποψήφια με τον κ.Πνευματικό, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της διεξαγωγής των αγώνων «ΔΙΟΓΕΝΕΙΑ» και την στήριξη του Δήμου.

Και πράγματι ο κ.Δήμαρχος ανέφερε στην κ.Πιπίνη πως ο Δήμος θα στηρίξει υπό την προϋπόθεση όμως της ύπαρξης όλων των απαραίτητων αδειών και νομίμων διαδικασιών.

Δυστυχώς, και αυτό η κ.Πιπίνη «ξεχνά» να το αναφέρει, αποδείχτηκε πως δεν υπήρχαν οι απαραίτητες άδειες για την διεξαγωγή της συγκεκριμένης δράσης και πως κακώς χρησιμοποιούνταν και δημοσιεύονταν στην εν λόγω δραστηριότητα, τα διακριτικά του Δήμου Κορινθίων.

Τι εκπροσωπεί η κ Πιπίνη  πέρα από τον εαυτό της ?

Εκπροσωπεί κάποιο αθλητικό σωματείο και ποιο είναι αυτό   ?

Έχει άδεια διεξαγωγής του αγώνα από ΣΕΓΑΣ , περιφέρεια, δήμο, νοσοκομείο κλπ. ?

Σημειώνεται δε πως τα ποσά που ζητούσε η κ.Πιπίνη για την κάλυψη αναγκών της διοργάνωσης, όπως είναι τα μετάλλια, ήταν εξωφρενικά!

Αληθεύει ότι πέρυσι πήρε 9.000 ευρώ από το δήμο για τη διοργάνωση αυτή και που χρησιμοποιήθηκαν  ?

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος κατόπιν όλων αυτών δηλώνει απερίφραστα πως « Δεν υπάρχει καμία προϋπόθεση από αυτές που απαιτούνται ώστε η εν λόγω διοργάνωση να υποστηριχθεί από το Δήμο.

Εάν η κ.Πιπίνη θεωρεί πως διαθέτει όλες τις απαραίτητες και νόμιμες άδειες, ας προχωρήσει μόνη της!»

ΓραφείοτύπουδημάρχουΚορινθίωνΒασίληΝανόπουλου

Κόρινθος 28.9.2019

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ