Απίστευτο.: Πήραν από τη ΓΣΕΕ τηλέφωνο να καλέσουν τον… Μανώλη Γλέζο στο συνέδριο

437

Σε απίστευτη γκάφα περιέπεσε η ΓΣΕΕ καλώντας στο συνέδριο της τον Μανώλη Γλέζο.   Σε ανάρτησή της η Γωγώ Αργυρου χήρα του εκλιπόντος, είπε οτι της τηλεφώνησαν από το γραφείο της ΓΣΕΕ ζητώντας να μιλήσουν με τον ίδιο. Ήθελαν όπως ανέφερε να τον καλέσουν να μιλήσει στο συνέδριο της Γενικής Ομοσπονδίας που γίνεται σήμερα.

 Έκπληκτη από την άγνοια τους η κυρία Αργυρού τους ενημέρωσε οτι ο κύριος Γλέζος είχε πεθάνει εδώ και 3 χρόνια. Αμέσως η καλούσα ζήτησε συγνώμη και δικαιολόγησε το λάθος της σαν φόρτο εργασιών.

 Η κυρία Αργυρού έκλεισε στην συνέχεια στο τηλέφωνο άμεσα. Και σκέφτηκε από μέσα της οτι ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ δεν ξέρει τα προβλήματα των εργαζομένων που εκπροσωπεί πόσο μάλλον οτι πέθανε ο Γλέζος.

 Κάτω απο την σχετική ανάρτηση της στο Facebook τα like και τα καυστικά σχόλια πήραν φωτιά. Η πλειοψηφία των σχολιαστών ήταν ιδιαίτερα επικριτική απέναντι στην ΓΣΕΕ με αρκετούς μάλιστα να μιλάνε για “ρεζίλεμα” των συνδικαλιστών.

Η ανάρτηση της κυρίας Γωγούς Αργυρούς

Χτυπάει το τηλέφωνο κι ακούω μια φωνή να μου λέει

– Καλημερα σας. Σας τηλεφωνώ από το γραφείο του Προέδρου της ΓΣΣΕ και θέλω να μιλήσω στον κ. Γλέζο,

– Τι θα θέλατε;

– Ο κ. Πρόεδρος θέλει να καλέσει τον κ.Μανώλη Γλέζο στο 38ο συνέδριο της ΓΣΣΕ.

– Μα καλά, απαντώ, δεν ξέρει ο Πρόεδρος ότι εδώ και 3 χρόνια ο Γλέζος δεν είναι στην ζωή;

– Ω, συγνώμη, λυπάμαι. Εγώ φταίω. Είχα κάποια τηλέφωνα…..

Το έκλεισα κατ΄ευθείαν γιατί αν έδινα συνέχεια στο τηλεφώνημα θα βρισκόμουν στη “δυσάρεστη” θέση να της υπενθυμίσω ότι εδώ ο Παναγόπουλος δεν γνωρίζει τα προβλήματα των εργαζομένων θα ξέρει ότι δεν υπάρχει στη ζωή ο Μανώλης;

iependitis.gr