Αποθέωση Πολάκη από 15.000 φίλους του στο Facebook – Ζητούν από τον Τσίπρα να μην τον διαγράψει

347
ΑΡΓΟΣ -Με κεντρικούς ομιλητές τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Γιάννη Ραγκούση, και τον Αναπληρωτή Τομεάρχη Διαφάνειας της Δημόσιας Διοίκησης και πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση - συζήτηση, στο Εργατικό Κέντρο Άργους, με θέμα «Κυβέρνηση ΝΔ: Διαφθορά- Αδιαφάνεια» που οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας, στο πάνελ μαζί με τους ομιλητές ήταν ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας και ο συντονιστής της Ν.Ε. Τάκης Παπαϊωάννου. Παρασκευή 8 Απριλίου 2022. (EUROKINISSI - ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
paylos-polakis-facebook
Παύλος Πολάκης | Eurokinissi, Shutterstock

Την αποθέωση γνωρίζει από 15.000 υποστηρικτές του ο Παύλος Πολάκης στη σελίδα, που δημιούργησαν φίλοι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook προκειμένου να του συμπαρασταθούν στις «πολιτικές διώξεις», που υφίσταται, καταθέτοντας την αντίθεση τους στην απόφαση του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα να τον καθαιρέσει από τομεάρχη Διαφάνειας και να τον παραπέμψει στην επιτροπή δεοντολογίας. Με δεδομένη πλέον τη μη συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές εξαιτίας της πρόσφατης «προκήρυξης» του εναντίον δικαστών και δημοσιογράφων οι φίλοι του Παύλου Πολάκη εστιάζουν στις αρνητικές συνέπειες, που θα έχει, όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι, στη συνοχή του κόμματος τους μία ενδεχόμενη διαγραφή του βουλευτή Χανίων.

«Με τον Παύλο Πολάκη», τιτλοφορείται η δημόσια ομάδα, που συγκεντρώνει ήδη 15.300 μέλη και έχει ως σκοπό «τη στήριξη του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας και νυν βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη, ενάντια στις πολιτικές διώξεις εναντίον του. Η ομάδα θα παρακολουθεί και θα ενημερώνει τα μέλη για κάθε εξέλιξη. Η στήριξη στον Παύλο είναι καθήκον ΟΛΩΝ των υγιώς σκεπτόμενων ανθρώπων, και όχι μόνο “κομματική μας υποχρέωση”». Η περιγραφή του πλαισίου της συγκεκριμένης ομάδας αποτελεί  έναν πραγματικό ύμνο για το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Σε αυτόν τον Ανθρωπο – Πολιτικό που έδειξε πως το ήθος και η εντιμότητα, όσο κι αν είναι στις μέρες μας σπάνιο είδος, ΥΠΑΡΧΟΥΝ, και μπορούν να αλλάξουν αυτό το σάπιο σύστημα για να δουν έστω τα παιδιά των νέων γενιών μιαν άλλη κοινωνία με δικαιοσύνη και ανταπόδοση σε αυτούς που έχουν την ανάγκη και είναι η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου».

reader.gr