Αποκλειστικό-7ο κρούσμα θετικό στην Κορινθία…η αδιαφορία του ΕΟΔΥ βάζει σε κίνδυνο το Νομό

118

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Πρώτη news Κορινθίας , υπάρχει και 7 θετικό κρούσμα κορονοιού στην Κορινθία.

Ειδικότερα πριν 15 ημέρες περίπου συγκεκριμένη κυρία καταγόμενη από χωριό του Ξυλοκάστρου , μετέβη στην Αθήνα , σε κρατικό νοσοκομείο για θεραπεία  … Εκεί ευρέθη θετική στο κορονοϊό.

Μιλάμε για το 6ο κρούσμα που γράψαμε προ ημερών. Την ίδια ώρα έγιναν εξετάσεις και στον σύζυγο  της ο οποίος ήταν και ο συνοδός της. Ευρέθη θετικός αλλά με ελαφριά συμπτώματα, η σύζυγος εκρατήθη στο νοσοκομείο γιατί ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και στο σύζυγο συνεστήθη μεγάλη προσοχή και παραμονή στην οικία του.. Και εδώ αρχίζει το τραγελαφικό της ιστορίας: Ο ΕΟΔΥ δεν μπήκε στον κόπο ούτε γι αστείο να ενημερώσει την διοίκηση του νοσοκομείου και συγκεκριμένα τον διοικητή του  κ. Γρηγόρη Καρπούζη,  απαξιώνοντας τον πιο σοβαρό θεσμό υγείας στην νομό  Κορινθίας.

Απόρροια αυτής της αδιαφορίας ήταν και η  μη ενημέρωση του διοικητή της αστυνομίας .κ.Χαράλαμπου Τετράδη, αφήνοντας το υπουργείο υγείας και τους δυο φορείς στα σκοτάδια.

Σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες ο σύζυγος επέστρεψε στο χωριό του , αγνοώντας οι πάντες στην Κορινθία αν ήρθε και με πόσους σε επαφή  ή με συγχωριανούς του .

Σήμερα το πρωί εμφανίστηκε  στο νοσοκομείο Κορίνθου  με βεβαρημένα προβλήματα υγείας , εξετάσθηκε  με μεγάλη προσοχή και σεβασμό στους κανόνες από τους γιατρούς και νοσηλευτές  , παραμένοντας μόνο στο box του νοσοκομείου , δίχως να έρθει σε επαφή με κανέναν .

Στις  11:00π.μ. περίπου  μετά τη  σοβαρότητα των συμπτωμάτων με εντολη των γιατρών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο Αθηνών .

Κλείνοντας θέλουμε για άλλη μία φορά να δώσουμε τα “συγχαρητήρια μας”στον ΕΟΔΥ γιατί υποτίμησε με την αδιαφορία του τον διοικητή του νοσοκομείου και τον διοικητή της αστυνομίας , εκθέτοντας σε κίνδυνο έναν ολόκληρο νομό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ