ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Η νέα χρονιά μας βρίσκει ξανά στη δεύτερη μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας

5
Οι 7 νίκες στα φιλικά και η νέα χρονιά που μας βρίσκει ξανά στη δεύτερη μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας.

Η νέα σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και απέμειναν μόλις λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος της Pre League Γυναικών. Ο ΑΣΠ Κόρινθος, για μια ακόμα χρονιά, θα αγωνιστεί στη δεύτερη μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας, αποδεικνύοντας στην πράξη πως τόσο η διοικητική “υγεία” που εμπνέει, όσο και ο μεθοδικός αγωνιστικός σχεδιασμός, είναι δύο στοιχεία που αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να εδραιωθεί ένας σύλλογος στα μεγάλα σαλόνια της χώρας.

Παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες της εποχής, η ομάδα μας κατάφερε και φέτος, να διαθέτει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο με μείγμα έμπειρων αθλητριών, κοριτσιών που προέρχονται από τα σπλάχνα των ακαδημιών μας, αλλά και με έναν γενικότερο προσανατολισμό προς τη νέα γενιά.

Η προετοιμασία ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, πάντα θέτοντας τον πήχη ψηλά. Η εικόνα που παρουσίασαν οι “ερυθρόλευκες” σε όλα τα φιλικά προετοιμασίας άφησαν υποσχέσεις ενόψει επίσημων παιχνιδιών, καταγράφοντας ένα εξαιρετικό ποσοστό με 7 νίκες σε 8 αγώνες.

Σαφώς και οι δύο πιο ανταγωνιστικές αναμετρήσεις ήταν αυτές κόντρα σε Ηλυσιακό, Ηρακλή Κηφισιάς και Καλαμάτα, που είναι ομάδες τις οποίες θα αντιμετωπίσει φέτος ο ΑΣΠ Κόρινθος στην Pre League. Η νίκη επί του Ηλυσιακού και του Απόλλωνα Καλαμάτας, αλλά και τα δύο γεμάτα σετ απέναντι στην ποιοτική ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς – και μάλιστα χωρίς την παρουσία των Ritter και Κτιστάκη – ήταν ένα άκρως θετικό δείγμα για τη συνέχεια.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε, ενώ το βράδυ της Παρασκευής 18/10 ολοκληρώνεται και η προετοιμασία για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς με αντίπαλο τον Πορφύρα στον Πειραιά. Στις 20:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο “Παναγιώτης Σαλπέας”.

“Αρχικά εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, με υγεία και καλά παιχνίδια σε όλους. Η προετοιμασία της ομάδας μας κύλισε ομαλά, χωρίς σοβαρά προβλήματα. Τα κορίτσια δούλεψαν σκληρά ώστε ως ομάδα να παρουσιαστούμε έτοιμες στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών. Στόχος μας για φέτος είναι μια καλή παρουσία που θα μας εξασφαλίσει μια άνετη παραμονή και πλασάρισμα όσο γίνεται πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Από τα φιλικά που δώσαμε το πρόσημο είναι θετικό, αλλά πάντα τα επίσημα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Κρατάμε χαμηλούς τόνους, δουλεύουμε σκληρά και με υγεία πάνω απ’όλα, πιστεύω πως θα καταφέρουμε να έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που ο κόσμος της Κορίνθου θα χαίρεται να παρακολουθεί. Ελπίζουμε η πόλη να μας στηρίξει και σε λίγο καιρό περιμένουμε όλες και όλους στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου”, ανέφερε σε δηλώσεις της στο korinthosvolley.gr η προπονήτρια Έφη Μαρτσουκάκη.

To ρόστερ

Προπονήτρια: Έφη Μαρτσουκάκη
Γυμναστής: Δημήτρης Ηλιόπουλος
Στατιστικολόγος: Ηλίας Γεωργίου
Φυσιοθεραπευτής: Λευτέρης Βασιλάκης
Φροντιστής: Χρήστος Γκιώνης
Team manager: Γιώργος Αλατζάκης

Κτιστάκη (ακραία)
Καρακύκλα (κεντρική)
Ritter (διαγώνια-κεντρική)
Duarte (ακραία)
Ελευθερίου (κεντρική)
Βενέτη (πασαδόρος)
Μαργαρίτη (λίμπερο)
Γκιόκα (λίμπερο)
Δορούκα (ακραία-διαγώνια)
Σταυριανού (διαγώνια)
Ζώγκου (πασαδόρος)
Παπαδημητρίου (πασαδόρος)