ΑΣΠ Κόρινθος: Μένουμε εδώ…

231

ΑΣΠ Κόρινθος: Μένουμε εδώ…

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η σεζόν για τη γυναικεία ομάδα μας. Δυο νίκες στα Play Out με το Αιγάλεω, εξασφάλισαν ότι θα είμαστε στην Preleague για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Στον πρώτο γύρο η ομάδα μας ήταν ψηλά στη βαθμολογία, έκανε πολύ καλές εμφανίσεις, ειδικά εντός έδρας. Ακόμα και στις ήττες ήταν πολύ ανταγωνιστική.

Στο δεύτερο γύρο, κάποιες ήττες μας άφησαν λίγο πίσω, αλλά κυρίως είχαν μεγάλη επίπτωση στην ψυχολογία. Σε κάθε παιχνίδι η πίεση γινόταν μεγαλύτερη, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουμε να κερδίσουμε ομάδες από τις οποίες ήμασταν καλύτεροι. Το αποτέλεσμα ήταν να φτάσουμε να διεκδικούμε την παραμονή, σε παιχνίδια με τεράστιο ψυχολογικό βάρος.

Σε αυτά η Κάταλιν Κις και τα κορίτσια κατάφεραν να αντέξουν. Διαχειρίστηκαν την πολύ μεγάλη πίεση και έκαναν όσα έπρεπε για να πάρουν τις δυο νίκες.

Ίσως η φετινή δυσκολία να αποδειχτεί χρήσιμη και διδακτική, περισσότερο από ό,τι θα ήταν μια εύκολη παραμονή, χωρίς προβλήματα. Οι δυσκολίες μας κάνουν πιο δυνατούς.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς, που μας στήριξαν και φέτος. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να υπάρχει η ομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που γέμισε το γυμναστήριο και έκανε την έδρα μας δυνατή.

Ξεκινάμε το σχεδιασμό της νέας χρονιάς, με στόχο να φτιάξουμε μια ομάδα ανταγωνιστική, που θα κρατήσει ψηλά το βόλλευ στην Κόρινθο και σε όλη την περιοχή, αγωνιζόμενη μόνιμα την τελευταία δεκαετία στις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες.

Ταυτόχρονα, στηρίζουμε τα τμήματα υποδομής με τα 150 παιδιά που μαθαίνουν βόλλευ μαζί μας. Οι Νεάνιδες Κ20 έφτασαν στην τρίτη θέση στην Πελοπόννησο.

Οι Κορασίδες Κ18 διεκδικούν τη θέση τους στο Final 4 Πελοποννήσου και την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Οι Παγκορασίδες μας παίζουν τους πρώτους τους αγώνες.

Τα μικρότερα παιδιά ετοιμάζονται μαθαίνοντας τα βασικά του αθλήματος. Όλα αυτά τα παιδιά που οι γονείς τους εμπιστεύονται σε εμάς, είναι η μεγαλύτερη δύναμη του συλλόγου μας και η σιγουριά μας για το μέλλον.