Αρχαία Κόρινθος: σήμερα η κηδεία της 52χρονης…

1587

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και συγχωριανοί στην 52χρονη που έδωσε εχθές Τετάρτη, με τραγικό τρόπο… τέλος στη ζωή της. Η κηδεία θα γίνει στις 4:οο το απόγευμα στον Ιερό Ναό Παναγία στην Αρχαία Κόρινθο.

Το χρονικό της αυτοκτονίας

Το ρολόι έδειχνε περίπου 19:00 το απόγευμα όταν πάγωσε το χωριό στο άκουσμα της τραγικής είδησης! Περίπου μία ώρα νωρίτερα, η υπερήλικη μητέρα της 52χρονης ήταν αυτή που την βρήκε κρεμασμένη στο υπνοδωμάτιο της, όταν την φώναξε για φαγητό στην κουζίνα και επειδή δεν απάντησε αλλά ούτε εμφανίστηκε, πήγε να δει τι συμβαίνει. Σοκαρισμένη βγήκε από το σπίτι και άρχισε να καλεί σε βοήθεια όμως κανείς από τους γείτονες δεν την άκουσε. Στη συνέχεια κάλεσε τηλεφωνικά συγγενείς όπου έσπευσαν ο ένας μετά τον άλλον στο σπίτι και αντίκρυσαν το φριχτό θέαμα. Η γυναίκα είχε δώσει τέλος στη ζωή της περνώντας ένα καλώδιο στο στο κουρτινόξυλο και στη συνέχεια στο λαιμό της… Μάλιστα είχε χρησιμοποιήσει μία σκάλα για να ανέβει και να κρεμαστεί.

Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου μετέφερε το άψυχο σώμα της γυναίκας στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου ενώ συγγενείς μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου όπου έδωσαν κατάθεση.

Η 52χρονη τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρνε αγωγή την οποία όμως είχε διακόψει χωρίς να το έχει αντιληφθεί το περιβάλλον της. Όλοι κάνουν λόγο για ένα ευαίσθητο πλάσμα, μορφωμένο και μεγαλωμένο σε μία οικογένεια που την βοηθούσε και στεκόταν δίπλα στον αγώνα που έδινε σε ότι αφορά τα προβλήματα υγείας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του DMnews.gr, δεν είχε δώσει ποτέ δείγματα επιθετικότητας ή ότι θα έκανε κακό στον εαυτό της. Εχθές όμως έκανε αυτό που κανείς δεν περίμενε… αφήνοντας πίσω της δύο σημειώματα στα οποία εξηγούσε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη και δείχνοντας ότι είχε το είχε σχεδιάσει εδώ και ημέρες.

θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια…

Ρεπορτάζ: Δώρα Μεθενίτη-dmnews.gr