Η Τέτα Μπονάτσου με την “Πνοή Δημιουργίας ” του Νίκου Σταυρέλη…”Η κοινή αγάπη για τον τόπο μας είναι η συνισταμένη για την κάθοδό μου”

111
Αγαπητοί συνδημότες, με μεγάλη χαρά και αίσθημα ευθύνης σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τη θέση της Δημοτικού Συμβούλου στον Δήμο Κορινθίων , με τον συνδυασμό “Πνοή Δημιουργίας ” του Νίκου Σταυρέλη.
Αποφάσισα συνειδητά. να συμπορευτώ για να δώσουμε από κοινού τη μάχη για τον Δήμο μας ,τον Δήμο που αγαπάμε και ονειρευόμαστε, ξεκινώντας μια εποχή «Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης».
Με την πεποίθηση πως κάθε πολίτης οφείλει και πρέπει να είναι ενεργός σε κάθε τομέα και πρωτίστως στην τοπική αυτοδιοίκηση, που συνδέεται με την ποιότητα ζωής στην περιοχή που ζει και κατοικεί, αποδέχθηκα την πρόταση του υποψήφιου δημάρχου Νίκου Σταυρέλη για την ενασχόλησή μου με τα κοινά.
Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που με έκαναν να συμμετάσχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, μέσα από τον Συνδυασμό“Πνοή Δημιουργίας ”  είναι το γεγονός πως ο Νίκος Σταυρέλης αποτελεί ένα εξαιρετικό αυτοδιοικητικό κεφάλαιο για την Κορινθία και ιδιαίτερα για τον δήμο μας καθώς είναι άτομο με βαθιά γνώση της περιοχή μας των ιδιαιτεροτήτων της, και των προβλημάτων της.
Είναι ένας άνθρωπος με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, ο οποίος οραματίζεται έναν Δήμο Κορινθίων πιο φιλικό προς τους πολίτες με προσβασιμότητα, καθαριότητα, με λύσεις στο κυκλοφοριακό, και στο ζήτημα των αδέσποτων ζώων.
Η σταθερή στόχευση του Νίκου Σταυρέλη στα θέματα του Αθλητισμού ,της εκπαίδευσης της χωροταξίας και περιβάλλοντος, καθώς επίσης σε θέματα ανάπτυξης και θέσεων εργασίας, είναι σίγουρο ότι θα βάλει τον δήμο μας σε τροχιά ανάπτυξης, ευημερίας με όραμα, ελπίδα και προοπτική…
Η κοινή αγάπη για τον τόπο μας είναι η συνισταμένη για την κάθοδό μας για την οποία με καθαρή ματιά και θετική διάθεση θα δώσουμε τη μάχη της δημιουργίας.
Με πολυετή εμπειρία στο αντικείμενό μου και συνεργαζόμενη με άξιους επαγγελματίες απ’ όλους τους κλάδους, θεωρώ υποχρέωσή μου να συμβάλλω με τις γνώσεις μου στη δόμηση του Δήμου που μας αξίζει και να συμβάλλω ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην επόμενη ημέρα του δήμου Κορινθίων .
Επί τι ευκαιρία επιθυμώ να ευχαριστήσω τους πελάτες μου που τόσα χρόνια με εμπιστεύτηκαν επαγγελματικά, ευελπιστώντας πως και σε αυτή την νέα μου προσπάθεια θα τύχω της ίδιας εμπιστοσύνης τους.
Εύχομαι σε όλους τους συνυποψήφιους τόσο του συνδυασμού που πλέον αποτελώ μέλος του, όπως και τους συνυποψήφιους των υπολοίπων ,έναν αγώνα ουσιαστικό και έντιμο απ’ όλες τις πλευρές με πολιτικό πολιτισμό, ήθος, ηθική.
Καλή επιτυχία σε όλους.