Α.Πνευματικός “Βάζουν το δήμο σε περιπέτειες να μην έχει προμήθειες τροφίμων για τους αδύναμους συμπολίτες μας”

75

Ψηφίζουν οι κύριοι Νανόπουλος Βασίλειος και Σταυρέλης Νικόλαος τις προδιαγραφές και τις διακηρύξεις των διαγωνισμών για να τους καταγγέλλουν μετά και να κατηγορούν. Βάζουν το δήμο σε περιπέτειες να μην έχει προμήθειες τροφίμων και ειδών παντοπωλείου για τους αδύναμους συμπολίτες μας, όχι μόνο του δήμου αλλά και όλου του νομού.

Να μην έχουν γεύματα οι μαθητές στο μουσικό γυμνάσιο και να κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς γεύματα οι παιδικοί σταθμοί του δήμου. Προηγείται η ακύρωση ακόμη και διεθνών ηλεκτρονικών διαγωνισμών. Προτιμούν απευθείας αναθέσεις χωρίς προδιαγραφές . Θέλουν λένε να δικαιωθούν . Και αν δεν δικαιωθούν ;
Αλήθεια επειδή είναι λαλίστατοι. Κατήργησαν διεθνή διαγωνισμό για την σίτιση των μαθητών του μουσικού γυμνασίου με τιμή γεύματος 2,06 ευρώ .

Με λιγότερα προσφερόμενα για το πιάτο του κάθε φτωχού η τιμή είναι 3,5 ευρώ στη πρόσφατη απευθείας ανάθεση του κ. Νανόπουλου. Αυτό θα το σχολιάσουν; Υ.Γ. Αν επιθυμείτε δημόσιο διάλογο για προδιαγραφές τροφίμων είμαστε στην διάθεση σας. Για ένα είδος έχετε ήδη ανεπανόρθωτα εκτεθεί . Οι αρχαίοι μας πρόγονοι έλεγαν: <<Κρείττον του λαλείν το σιγάν>>.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ