Βλάσης Τσιώτος”Λυπούμαστε που στερούμε την χαρά ορισμένων να μας κατηγορήσουν”

184

Λυπούμαστε που στερούμε την χαρά ορισμένων να μας κατηγορήσουν για την βλάβη που υπέστη το μηχάνημα λόγω των ισχυρών ανέμων, αλλά η ανακοίνωση της αρμόδιας εταιρίας αποδεικνύει την αλήθεια και δείχνει την επιτυχία της αρχικής απόφασης μας για την εγκατάστασή του στον συγκεκριμένο χώρο.

Ανακοινώνουμε λοιπόν ότι είμαστε έτοιμοι την επόμενη χρονιά να εγκαταστήσουμε 4 παρόμοια μηχανήματα σε Συκιά, Ξυλόκαστρο και Δερβένι μετά από χρηματοδότηση από σχετικό πρόγραμμα.

Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης: Ένας Δήμος, ένας προορισμός για όλους.

Αξιότιμε Δήμαρχε,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως σήμερα το πρωί 20/09/2020 συνεργείο της εταιρίας μας αποκαθιστά το SEATRAC έπειτα από τη βλάβη, λόγω της κακοκαιρίας που προκάλεσε ο μεσογειακός κυκλώνας ΙΑΝΟΣ.
Η εταιρία μας όπως σας είχαμε ενημερώσει αρχικά σκόπευε να απεγκαταστήσει το SEATRAC Συκιάς, όπως έγινε στα διπλανά SEATRAC σε Κιάτο και Ακράτα. Παρακολουθώντας στενά την πορεία των έντονων καιρικών φαινομένων και λόγω της απρόβλεπτης φύσης της συγκεκριμένης κακοκαιρίας, τα δεδομένα της τελευταίας στιγμής έδειχναν πως η παραλία της Συκιάς θα χτυπηθεί λιγότερο.
Βλέποντας την μεγάλη επιτυχία που είχε το SEATRAC στη συγκεκριμένη περιοχή στα άτομα με κινητικές δυσκολίες πήραμε το ρίσκο να παραμείνει το SEATRAC στην παραλία. Το ρίσκο αυτό επιβαρύνει εξολοκλήρου την εταιρία μας καθώς η εταιρία μας ως spin-off του Πανεπιστημίου Πατρών προσπαθεί πάντα να μεγιστοποιήσει τον κοινωνικό αντίκτυπο. Ο Δήμος Ξυλοκάστρου δεν θα επωμιστεί κανένα επιπλέον κόστος. Είναι τιμή μας η συνεργασία με το Δήμο σας, μία συνεργασία που απέδωσε τόσο σε αυτή τη μικρή χρονική περίοδο.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαστε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,
Περσεφόνη Μπέρτζου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ