Β.Νανόπουλος: Η Συμμαχία Πολιτών ανανεώνεται συνεχώς για να εκφράσει ολόκληρη την κοινωνία μας!

1508

Την κοινωνία των Κορινθίων σε κάθε της κλάδο και τομέα αγκαλιάζει η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ/ Καθημερινά οι συμπολίτες μας ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του Δημάρχου Κορινθίων, κάλεσμα συμπόρευσης, δουλειάς και προοπτικής προκειμένου οι αλλαγές που ξεκίνησαν το 2019 με την απόφαση και την εμπιστοσύνη των πολιτών, να συνεχιστούν και στην επόμενη θητεία. «Είμαι περήφανος για τους ανθρώπους που έρχονται καθημερινά κοντά μου και τους οποίους έχω την τιμή να ανακοινώνω ως υποψηφίους, διότι η ποιότητα των χαρακτήρων, η προσωπική και επαγγελματική τους πορεία, κυρίως όμως η διάθεση τους για προσφορά στον δήμο μας , αποτελούν το εχέγγυο της επιτυχίας, αποτελούν την ουσία της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ που δημιουργήθηκε για να αφήσει στον δήμο και στους δημότες μια κληρονομία έργων και ενεργειών , να δημιουργήσει ένα αξιόλογο παρόν δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα λαμπρό μέλλον» δήλωσε ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος ανακοινώνοντας  8 ακόμα υποψηφίους,

 

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ:

Βλάχου Χριστίνα

ΗΧριστίνα είναι απόφοιτητεχνικού Λυκείου στοτμήμα οικονομίαςκαι διοίκησηςμεειδικότητα υπάλληλοςγραφείου το 2006, αποφοίτησε από τησχολή διοίκησηςκαι οικονομίαςτου ανώτατου τεχνολογικού εκπαιδευτικού ιδρύματοςΠάτρας (ΑΤΕΙ) μεπτυχίοστοτμήμα διοίκησηςεπιχειρήσεων. Για πρώτηφορά υποψήφια τοπική σύμβουλοςμετησυμμαχία πολιτώνστηνΑρχαία Κόρινθο.

 

ΓεώργαρηςΠαναγιώτης

ΟΠαναγιώτηςγεννήθηκεστις 14/09/1993 και διαμένει στηνΑρχαία Κόρινθο όπου και δραστηριοποιείται είναι τελειόφοιτοςΕΠΑΛΛουτρακίου στηνειδικότητα μηχανικώνκαι ηλεκτρολογικώνσυστημάτων,

έχει γνώσειςσεμηχανολογικά, σιδηροκατασκευέςκαι αγροτικέςεργασίες. Για πρώτηφορά υποψήφιοςμετησυμμαχία πολιτώνστοτοπικό συμβούλιοτηςΑρχαίαςΚορίνθου.

ΓκρούτσηςΑνέστης

ΟΑνέστηςΓκρούτσηςγεννήθηκεκαι διαμένει στηνΚόρινθο. Είναι πτυχιούχοςΠληροφορικής (BA Hons) και κάτοχοςΜεταπτυχιακού τίτλου (MSc) ΕπιχειρησιακήςΠληροφορικήςκαι Ηλεκτρονικού Εμπορίου, από τοCoventryUniversityτηςΑγγλίας. Από το 2002 μέχρι σήμερα, υπηρετεί την ιδιωτική εκπαίδευσηστοΝ. Κορινθίας, διευθύνονταςτα Εκπαιδευτικά Κέντρα Πληροφορικής iT.gr και iTplus. Ασχολείται κυρίωςμεεκπαιδευτικά και οργανωτικά θέματα σχετικά μετηνΠληροφορική, τηνΟικονομία και τηνΔιοίκησηεπιχειρήσεων. Μιλά άριστα τηνΑγγλική γλώσσα. Είναι έγγαμοςμετηνΔώρα Παπαδοπούλου και πατέραςενόςπαιδιού. Υπηρέτησετηνστρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικόςστο όπλοτωνΤεθωρακισμένων.

Έχει στοενεργητικό του περισσότερες από 50.000 ώρεςδιδασκαλίαςκαι σεμιναρίωνσεπαιδιά, νέουςκαι ενήλικες, ενώ ως υπεύθυνοςεξεταστικού κέντρου ECDL έχει οργανώσει και επιτηρήσει περισσότερες από 3.500 εξεταστικές ώρες ECDL. Είναι υπεύθυνοςσχεδιασμού και υλοποίησηςεκπαιδευτικών ακαδημαϊκώνπρογραμμάτων ανάπτυξηςστελεχώνκαθώςκαι υπεύθυνοςμηχανοργάνωσηςμεγάλωνεταιρειών. Εργάζεται ωςστατιστικόςσύμβουλοςκαι αναλυτής, αναλαμβάνοντας έργα στιςπεριοχέςτης ιατρικής, τηςψυχολογίας, τηςκοινωνιολογίαςκαι του μάρκετινγκ, καθώςκαι ωςερευνητικόςσυνεργάτηςστηνεκπόνησηπτυχιακώνκαι διδακτορικώνδιατριβώνγια λογαριασμό ανώτατωνεκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Είναι εκπαιδευτήςστελεχώνεπιχειρήσεωνκαι παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίεςστηστρατηγική, οργάνωσηκαι στηδιοίκηση ανθρώπινου δυναμικού σεεπιχειρήσειςκαι οργανισμούς. Έχει προσκληθεί ωςομιλητήςσεεπιστημονικά και επαγγελματικά συνέδρια, επίσημεςδιοργανώσειςκαι σεεκπαιδευτικέςεκδηλώσειςοργανισμών. Είναι μέλοςτηςΕλληνικήςΕταιρείαςΕπιστημόνωνκαι ΕπαγγελματιώνΠληροφορικήςκαι Επικοινωνιών (ΕΠΥ), καθώςκαι μέλοςτου διεθνούςοργανισμού πληροφορικής British Computer Society (BCS). Επίσηςείναι γραμματέαςτου Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου και μέλοςτηςΟ.Ε.ΕΣ.Πκαθώςκαι γραμματέαςτηςΔΗΜ.ΤΟΚορίνθου τηςΝέαςδημοκρατίας.

Δήμα Μαρία

ΗΜαρία Δήμα του Θωμά είναι κάτοικοςΚορίνθου μεκαταγωγή από τοΧιλιομόδι. Είναι αστυνομικός, κατετάγητο 1993 και υπηρετεί ωςΥπαστυνόμοςΒστοΑστυνομικό τμήμα Κορίνθου, επίσης έχει υπηρετήσει για 4 έτηστηνΠρεσβεία ΑβάναςστηνΚούβα στηνπροσωπική φύλαξητου Έλληνα Πρέσβη. Είναι μητέρα ενόςπαιδιού 15 ετών, ενεργό μέλοςστοΝαυτικό όμιλοΚορίνθου, μέλοςστονσύλλογογυναικών “Τενεάτισσες” και έχει ασχοληθεί ενεργά μεζητήματα ενδοοικογενειακήςβίαςγυναικώνκαι τέκνωνμετά από σεμινάρια αλλά και λόγωεμπειρίας από τονχώροεργασίαςτης. Το 2019 ήταν υποψήφια μετην “ΔύναμηΕξέλιξης”. Μετηνσυμμετοχή τηςστοψηφοδέλτιοτου Δημάρχου Κορινθίωνεπιθυμεί να είναι χρήσιμηκαι αποτελεσματική στα κοινά, στηντοπική κοινότητα Χιλιομοδίου.

Καραμάνος Αναστάσιος

Ο Τάσος Καραμάνος είναι ελεύθερος επαγγελματίας, 27 ετών, επιπτυχίω Μηχανολόγος Μηχανικός του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, διαμένει μόνιμα στην Κόρινθο και δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο της εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μαζί με τον πατέρα του, Γιώργο Καραμάνο, ο οποίος διατηρεί υπερσύγχρονο φανοβαφείο στη στην περιοχή της Μπαθαρίστρας στην Κόρινθο.

Η αγάπη του για το αυτοκίνητο από μικρό παιδί, τον καταξίωσε από νεαρή κιόλας ηλικία σε έναν από τους σημαντικότερους εμπόρους αυτοκινήτων της περιοχής, με εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες από την περιοχή της Κορίνθου και όχι μόνο. Είναι γνώστης της Αγγλικής, αλλά και της Γερμανικής γλώσσας.

Η εμπειρία του μέσα από τα επαγγελματικά ταξίδια του σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις καθώς και η παρατηρητικότητά του, του έχει δώσει ιδέες και όραμα για το πώς μπορεί να γίνει ομορφότερη και λειτουργικότερη η πόλη της καρδιάς του, η Κόρινθος.

 

ΚεφαλληνούΠαγώνα

Η Παγώνα έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κόρινθο μαζί με τα 2 της αδέλφια τον Σπύρο και τη Νάνσυ και την μητέρα της Μαρία. Διαμένει μόνιμα στην Ποσειδωνία Κορίνθου. Είναι απόφοιτος Λυκείου έχει μία κόρη, την Παναγιώτα, η οποία της έχει χαρίσει δύο υπέροχα εγγονάκια, την Μαριάνθη και τον Ιάσονα. Εργάζεται από 15 χρονών κυρίως σε διάφορες επιχειρήσεις εστίασης στην Κόρινθο και τα τελευταία 17 χρόνια είναι πωλήτρια στο Σ/Μ “Γαλαξίας” στην περιοχή της Ποσειδωνίας Κορίνθου. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στα θέματα που αφορούν τα παιδιά, την σωστή διαβίωση και εκπαίδευση τους καθώς και με τα θέματα πρόνοιας. Της αρέσει να βοηθάει τους ανήμπορους και τους λιγότερο τυχερούς συμπολίτες μας, πράγμα που προσπαθεί να κάνει όλα τα χρόνια της ζωής της. Οι συμπολίτες μου με γνωρίζουν από την ευθύτητα του λόγου μου και τη μαχητικότητα μου για τη διόρθωση των αδικιών που αντιλαμβάνομαι γύρω μου, δηλώνει χαρακτηριστικά. Την καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.

 

ΜπίτζιοςΚωνσταντίνος

Ο Κώστας είναι κάτοικος Κορίνθου με καταγωγή από το Αγιονόρι, παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

Θέτει υποψηφιότητα για πρώτη φορά στον Δήμο με Δήμαρχο τον Βασίλη Νανόπουλο, πιστεύοντας στην ικανότητα και αποτελεσματικότητα της διοίκησης του Δήμου.

 

 

Στεργιοπούλου Αναστασία

Καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ την Αναστασία- Τασία Στεργιοπούλου. Η Τασία είναι μια γυναίκα της αυτοδιοίκησης, με μακρά πορεία στα κοινά του τόπου της, πάντα παρούσα και πάντα αποτελεσματική.

Επί δημαρχίας Βασιλάκου στο δήμο Τενέας έχει υπηρετήσει τους συμπολίτες της ως αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Παιδείας στο 2005 -2006. Δημοτική σύμβουλος εξελέγη για πρώτη φορά το 2002.

Είναι Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σπαθοβουνίου και Πρόεδρος στον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Χιλιομοδίου.

Εργάζεται σήμερα ως πολιτική υπάλληλος στην Ελληνική Αστυνομία στην Κόρινθο, είναι παντρεμένη με τον Σπύρο Παναγουλόπουλο, μητέρα 3 παιδιών και διαμένει στο Σπαθοβούνι.