Β.Παπαϊωάννου -Νέα χρηματοδότηση 478.020,00€ για τον Δήμο Κορινθίων «Προμήθεια και εγκατάσταση ταρτάν στίβου»

17
Νέα χρηματοδότηση για τον Δήμο Κορινθίων
Νέα έγκριση με τίτλο πράξης «Προμήθεια και εγκατάσταση ταρτάν στίβου στο δημοτικό στάδιο Χιλιομοδίου», προϋπολογισμού 478.020,00€ και δικαιούχο τον Δήμο Κορινθίων στο πλαίσιο της Πρόσκλησης IV «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων» του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του ΥΠ.ΕΣ.
Σε συνέχεια της επικαιροποίησης της σχετικής μελέτης και ακολουθώντας μεθοδικά τη διαδικασία για την τροποποίηση της σχετικής Απόφασης Ένταξης, αφού εξασφαλίστηκε και η Σύμφωνη Γνώμη της Δ/νσης Τεχνικών Αθλητικών Έργων & Υποδομών του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού, υποβλήθηκε το σχετικό αίτημα τροποποίησης της υπ. αριθ. 5981/26.1.2024 απόφασης ένταξης και εγκρίθηκε.
Ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής και Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων κ. Παπαϊωάννου δήλωσε σχετικά, «Ο Δήμος Κορινθίων θα συνεχίσει με όραμα, σχέδιο, συνέπεια, πολλή δουλειά και λίγα λόγια, να διεκδικεί χρηματοδοτήσεις από κάθε ενεργό χρηματοδοτικό πρόγραμμα, για την παραγωγή έργων και υπηρεσιών που θα κάνουν την καθημερινότητα του δημότη καλύτερη και θα βελτιώνουν ημέρα με την ημέρα την ποιότητα ζωής του. Ευχαριστώ την συνεργάτιδα μου στο Αυτοτελές Γραφείο Προγραμματισμού κα Αλεξάνδρα Αρτοποιάδου καθώς επίσης και τον κο Μανωλάκη Δημήτρη, Αντιδήμαρχο Έργων καθώς και τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας για την πολύτιμη βοήθεια στη σύνταξη και διόρθωση του φακέλου για την άψογη συνεργασία τους σε όλα τα στάδια της εξαιρετικά ταχείας προσπάθειας, από την ωρίμανση, τη συγκέντρωση και επεξεργασία των στοιχείων, την υποβολή, την υποστήριξη στη διαδικασία αξιολόγησης του χρηματοδοτικού αιτήματος και εν τέλει την επιτυχή ένταξη και χρηματοδότηση».
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο