Γιάννης Φέρτης :Το συγκινητικό αντίο από τις γυναίκες της ζωής του

67

 – Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο Γιάννης Φέρτης. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του είχε σημαντική διαδρομή στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

O καλλιτεχνικός κόσμος είναι συγκλονισμένος με την σημαντική αυτή απώλεια και τόσο συνάδελφοί του όσο και θαυμαστές σπεύδουν να τον αποχαιρετήσουνε μέσα από τα social media.

Μαρίνα Ψάλτη: Η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη διαψεύδει ότι ο ηθοποιός πάσχει από αλτσχάϊμερ

Μαρίνα Ψάλτη: Όταν η σύζυγoς του Γιάννη Φέρτη απάντησε τηλεοπτικά για το Αλτσχάιμερ

Ο Γιάννης Φέρτης ήταν παντρεμένος μέχρι το τέλος της ζωής του με τη Μαρίνα Ψάλτη η οποία το 2022 είχε παρέμβει μέσα από την εκπομπή Πρωινό για να αποκαταστήσει την αλήθεια σε σχέση με την υγεία του ηθοποιού.

Η Μαρίνα Ψάλτη είχε επικοινωνήσει με την εκπομπή Πρωινό θέλοντας να διαψεύσει την είδηση:

«Μαζί μας επικοινώνησε η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, η Μαρίνα Ψάλτη, η οποία μας παρακάλεσε να κάνουμε την εξής ανάρτηση, ότι δηλαδή δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από Αλτσχάιμερ», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από αλτσχάιμερ. Είμαι σοκαρισμένη γιατί η Κάκια Ιγερινού είναι φίλη του. Θέλουμε την ησυχία μας», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Στην ανάρτησή της η Κάκια Ιγερινού έγραφε: «Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια».Επίσης, η ίδια διευκρίνιζε ότι «η φωτογραφία είναι δική του επιθυμία. Κι η ανάρτηση το ίδιο. Σαν συμπαράσταση σε ομοιοπαθείς. Δεν κρύβει τίποτε από κανέναν. Ευχή του: Ευλογημένος εκείνος που θα βρει το φάρμακο γι’ αυτή τη νόσο».

Μαρίνα Ψάλτη: Όταν η σύζυγoς του Γιάννη Φέρτη απάντησε τηλεοπτικά για το Αλτσχάιμερ

Πότε θα γίνει η κηδεία του:

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος αποκάλυψε το δυσάρεστο γεγονός, με νέα του ανάρτηση στα social media έκανε γνωστό πως η κηδεία του ηθοποιού θα γίνει την Τρίτη 16/04 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ παράλληλα έγραψε πως επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να ενισχυθεί το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του Σ.Ε.Η.

Ραγίζει καρδιές το αντίο της Ντενίση στον πρώην σύζυγό της- «Σήμερα έφυγες αλλά…»

Γιάννης Φέρτης: Ραγίζει καρδιές το αντίο της Ντενίση στον πρώην σύζυγό της- «Σήμερα έφυγες αλλά...»

Το δικό της σπαρακτικό αντίο στον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Φέρτη θέλησε να πει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μιμή Ντενίση.

Το δικό της σπαρακτικό αντίο στον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Φέρτη θέλησε να πει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μιμή Ντενίση.

a1e11c3d8b11480d98d3df68793dbd4e.jpg

Η Μιμή Ντενίση θέλησε να αποχαιρετήσει τον Γιάννη Φέρτη με τα πιο συγκινητικά λόγια:

«Ήταν αυτός που μ έκανε να αγαπήσω το θέατρο.. Να πιστέψω στον εαυτό μου …αυτός που του ανήκει ένα μέρος από ότι έγινα. !! Που ζήσαμε μαζί δέκα χρόνια γεμάτα αγάπη έρωτα κ δημιουργία. Σήμερα έφυγες… αλλά δεν Σ αποχαιρετώ. Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου !! Όπως κ όλοι όσοι σε αγάπησαν. Κ είναι πολλοί!!! Όλο το θέατρο πενθεί για εσένα. Αγαπημένε μου», έγραψε η Μιμή Ντενίση.

«Την Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι από το πρώτο κοιμητήριο των Αθηνών θα γίνει η εξόδιος ακολουθία για τον αγαπημένο μας Γιάννη Φέρτη. Αντί στεφάνων η οικογένεια προτείνει να ενισχυθεί το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την κηδεία του Γιάννη Φέρτη.

kalogeropoulou-(3).jpg

Συγκλονισμένη η Ξένια Καλογεροπούλου μίλησε στο OPEN για τον πρώην σύντροφό της.

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 51 χρόνια πριν! - Queen.gr

«Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη, τα νιάτα μου. Ήταν χαρισματική περίπτωση ανθρώπου και αγαπηθήκαμε πολύ. Και που χωρίσαμε πάλι αγαπιόμασταν…»

Σε συνέντευξη της στο Στούντιο 3 είχε πει: «Περάσαμε πολλά με τον Γιάννη. Και καλά και κακά και θριάμβους και αποτυχίες. Αυτά τα δέκα χρόνια που ήμασταν μαζί περάσαμε πολλά. Μάλιστα αρκετά χρόνια μετά, όταν είχαμε χωρίσει και ήμουν με τον Κωστή Σκαλιόρα, ανεβάσαμε την Λοκαντιέρα όπου είχε έναν πολύ ωραίο ρόλο για τον Γιάννη και του το πρότεινα. Ήρθε λοιπόν μετά από πολλά χρόνια ο Γιάννης και παίξαμε μαζί στο θέατρο Πόρτα και ο κόσμος χαιρόταν που μας έβλεπε και πάλι μαζί, ενώ εμάς πάλι μας φαινόταν τελείως φυσικό γιατί είχαμε μεγάλη οικειότητα και αγάπη άσχετα με το αν είχαμε χωρίσει».

Γιάννης Φέρτης: O έρωτας με την Τσανακλίδου & το σπαρακτικό αντίο: «Καληνύχτα γλυκέ μου πρίγκιπα»

Γιάννης Φέρτης - O έρωτας με την Τσανακλίδου & το σπαρακτικό αντίο: «Καληνύχτα γλυκέ μου πρίγκιπα»

‘Αλλη μια από τις γυναίκες που πέρασε από τη ζωή του ήταν η Τάνια Τσανακλίδου.

H σπουδαία ερμηνεύτρια θέλησε να αποχαιρετήσει τον Γιάννη Φέρτη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Τάνια Τσανακλίδου κοινοποίησε μια φωτογραφία της από τον παρελθόν με την Γιάννη Φέρτη και στη λεζάντα έγραψε: «Αντίο αγαπημένε μου Φίλε. Ήσουν ο πιο έντιμος και υπέροχος άντρας που γνώρισα στη ζωή μου. Καληνύχτα γλυκέ μου πρίγκιπα…».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε:

O ίδιος είχε αναφερθεί σε συνέντευξη του στο πόσο ερωτεύτηκε την τραγουδίστρια αφού όπως είχε τονίσει εκείνη ήταν και ο λόγος που χώρισε με την Ξένια Καλογεροπούλου.

«Εγώ λοιπόν ήμουν εκείνος που έφταιγε που χωρίσαμε, γιατί τα έφτιαξα με την Τάνια Τσανακλίδου –παρότι την αγαπούσα πολύ την Ξένια. Ερωτεύτηκα, τι να κάνω; Η μάνα μου όμως είχε αδυναμία στην Ξένια, που τη θεωρούσε και καλό κορίτσι, και το έφερε βαρέως. Έμαθα λοιπόν από την αδελφή μου, όχι από την ίδια, ότι πήγε να εξομολογηθεί στην εκκλησία γι’ αυτό το βάρος που ένιωθε. Εξήγησε λοιπόν στον παπά ότι ο γιος της ήταν παντρεμένος με μια πολύ καλή κοπέλα αλλά τη χώρισε για κάποια άλλη και δεν ήξερε τι να πει και να κάνει. Της εξήγησε ο παπάς ότι οι εποχές είχαν αλλάξει, ότι οι άνθρωποι χωρίζουν, ότι συμβαίνουν αυτά. Και μετά τη ρωτάει: «Τι δουλειά κάνει ο γιος σας;». «Ηθοποιός είναι – ο Γιάννης ο Φέρτης», του απαντά. «Ααα», λέει ο παπάς, «αυτός είναι πολύ καλός ηθοποιός και απ’ ό,τι έχω ακούσει, είναι και καλός άνθρωπος. Συγχαρητήρια, κυρία μου! Δεν πειράζει κι αν χώρισε!». Φαντάζεστε πόσο μπερδεύτηκε πια και αυτή η γυναίκα που ήταν πιστή και περίμενε, τουλάχιστον, να βρει μια συμπαράσταση από την εκκλησία…».